konuyu yeni gördüm, okuduğum kadarı ile direksiyondaki kontrol butonlarının kullanılabilmesi için bir modül satın almışsınız. bu modülün yerine gerekli olan donanımı yapabileceğimizi düşünüyorum. ancak bunun için üzerinde biraz çalışmak gerekiyor. bu nedenle istanbulda alan bir arkadaş çıkarsa üzerinde çalışabileceğim bir ortam sağlanmış olur.
harikulade olmuş güle güle kullanın kaplama olsun taktığınız alet olsun çok şık durmuş fiat mühendisleri görse şaşırır gerçekten![]()
Navigasyonu teyp çerçevesine sıfırlamak için nasıl bir yöntem kullandın ? navigasyonun butonlarının yüzey yüksekliği teyp çerçevesinin kalınlığından daha fazla olmadığını bu yüzden ya navigasyonun ön kapağını çıkardığını yada navigasyonu teyp çerçecesi ile birleştirmiş olabileceğini tahmin ediyorum.
2. seçenek ise ön paneldeki yazılar nereye gitti diyecem, heralde oda boyanmış olmalı ?
abi bu neee.mükemmel görünüyor.nasıl olduğuyla ilgili bir açıklama yapar mısınız?
İkisi de birbirinden güzel olmuş, vallahi elinize emeğinize sağlık, helal olsun, konsolda ekranlı bir teyp olması cidden çok istediğim bişey...
Arkadaşlar detayları bugece paylaşıcam.
Ön bilgi teyp çerçevesini teyp ön paneline göre keserek teybi çerçeveye sıfıra sıfır oturttum.teyp ön panelini sökerek teyp çerçevesine sabitlemek ve estetik bir görüntü elde etmek adına plastik kaynağı ile birleştirdim.ardından yüzeye macun ve revizyon işlemi uygulandı.sonrasından önce astar boya ardından bazkat pastel siyah boya ve 3 kat vernik uygulandı.böylece kusursuz ve pianoblack bir görüntü elde ettik.
Sent my iPhone using
gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan ve cesaretinden ötürü tebrik ederim..
Teşekkürler...
Sent my iPhone using
Bu nedir böyle?! Ağzım açık kaldı. Mükemmel.. Bunu bizlere de yapar mısın?
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
KONU TAŞINMIŞTIR
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...tml#post852040
Ersin Bey bi sorum olacak, şimdi Cengiz Bey'in yeni konuda gösterdiği ilk uygulamayı yapmış oluyorsunuz siz, plastik kaynağı kaynak boya vs. girmeden. Ama onun koyduğu resimlerde teyp çerçevesinin kesilmiş olduğu belli oluyor. Sizin koyduğunuz videoda ise hiç belli olmuyor gibi. Acaba kestikten sonra başka bir işlem de uyguladınız mı..?
sadece teyp çerçevesini kesip,boyadım o kadar.tabi çerçeveyi keserken çok milimetrik bir şekilde kesmek lazım.teybin çerçeveye sıfır oturması için..birde benim kullandığım çerçeve ile cengiz'in kullandığı çerçeve farklı. benim kullandığım çerçevenin linki geçmiş sayfalarda var.benimki içe doğru 4 yönden eğimli, bu da teybin tam oturup boşlukları alıyor. kolay gelsin...
en son güncel hali budur.
merak edenler bir baksın..
navitech nx-145r - YouTube
çerçeveyi ve konsol rengini değiştirdim. resimler yakında.
problem var yükleyemedim bir daha deneyeceğim .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri