Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ersin bey zaten teybi kumandadan çalıştırmak isterseniz body ile kumanda arasındaki bağı koparıp direk tuşlar için yeni board yapıp teybe vermek gerekiyor ama işte o haberleşme için ne gerekli nasıl bir haberleşme yapıyor nereye kaç ohm direnç vermek gerekiyor bu bilgiler lazım. İso soketinde toplam da kaç adet kablo var? Nette arıyorum ama teyp ile ilgili en ufak bilgi yok. Bunu buldukmu bence büyük yol kat etmiş oluruz haberleşme için nasıl bir yol gerekiyorsa o yönde bir çalışma yapılabilir diye düşünüyorum.
teybi söküp arka tarafı iyice inceledim. direksiyon kumandası ile ilgili 2 adet kablo var. beyaz ve pembe renkli kablolar. 1. whell stering (tam anımsayamadım adını-ama teyp üstündeki direksiyon sist. resminden o olduğunu anlıyorum) 2. p.cont yazan başka bir kablo var. bu ikisi haricinde diğer kablolar av,ses,kamera,güç,şase,park gibi kablolar. merak edenlere kısacası 2 tane kablo boşta. bunlarda direksiyon kumandası ile ilgili kablolar. sanırım arkadaşların dediği sağ sol ve şasi gibi durum söz konusu. resimlerde de bu boşta duruan 2 kablo gözüküyor. ben üstünde ne yazıyor diye tekrar açıp baktım. umarım yardımcı olmuşumdur. kumanda ile ilgili orj. soketi bozmadan yapan sahibindendeki bir arkadaşla irtibata geçtim.orj teyp iso soketlerin resmini istedi çektim yolladım. bana uygun ürünü kargaladı yolda bekliyorum. bakalım derdimize derman olacak mı...