Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nereye? sekmesinde "şehir/ilçe/köy" sekmesine girip "hecele" de çanakkale yaz. Sonuçlarda çanakkale merkeze tıkla

Biraz diğer navigasyonlardan farklıdır yazılımı. Garmin sadece navigasyon yapar.
hecele diyorum çanakkale yazıyorum sonuç falan yazmıyor arkasından direk cadde sokak bılgıleri istiyordu yinede söylediğiniz gibi deniyim tekrar

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
osman onu bende yaşadım artık şehir yazıyorum sonra sallama bir cadde zaten ah yazsan sıralıyor ahmet cd ,ahceciler cd, gibi sonra harita üzerinde canakkale imlecine tıkla nereye istersen götürsün
aslında en mantıklısıda bu, cadde sokak uğraşmaktansa harita üzerinden seç ve yola devam et

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı yazılımlarda o sıkıntı var maalesef, Çanakkale'ye gitmek istiyorsunuz ancak Çanakkele de herhangi bir yer bilmiyorsunuz, doğrudan Çanakkale il merkezini seçtirmiyor. İllaha orada bir sokak, kapı numarası vs. istiyor.

Ancak bu durum yazılımdan yazılıma fark gösteriyor. Hepsi il merkezi seçtirmiyor. Bu tür durumlarda belki adres araması yerine POI araması yaptırılıp merkezde olabileceği düşünülen yerler seçilebilir. Kullandığım yazılım iGo Primo, adres aramada herhangi ili yazınca "Şehir Seç" diye bir kısım çıkıyor. Şehir merkezinde bir yerlere yönlendiriyor. Kullandığınız cihazda firmware güncellemesi tarzında yazılım güncelleme imkanınız var ise başka yazılımlar çözüm olabilir belki.
aynen söylediğiniz gibi oluyo kapı numarasına kadar istiyor.yazılımdan pek anlamam ama kutu üzerinde ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi diye yazıyor.yazılımla alakası varmı yokmu bılmıyorum