dostum ben Sunny SN4NAV009 navigasyon aldım 100 tl ye elektronik mağazasından.cihazdan memnunum.neden? dokunmatiği gayet başarılı.içerisinde don't panic diye bir navigasyon yazılımı çıkıyor bu çok iyi değil ama internetten biraz araştırırsan igo diye meşhur bir navigasyon yazılımı yükleniyor.zaten bu cihazlarda windows işletim sistemi olduğu için yazılım konusunda biraz seçeneğin oluyor.ayrıca 200 tl den fazla para vermemeini tavsiye ederim neden?çünkü hemen hemen hepsi birbirine yakın özelliklerde oluyor ayrıca benim cihazım 4.3 inch ve inan gayet ideal.çünkü bü ufak alet bile görüş açısını biraz olsun engelleyebiliyor ve en uygun yeri seçene kadar canım çıktı.bu seferde cihaz ulaşma seviyemden az biraz uzakta kaldı ama sorun değil.çünkü yola çıkmadan ayarlıyorum ki bu doğru olanı emniyet açısından.bu cihazda mp3,video açma özellikleri var ki bu sayede orjinal teybe aux çıkışından bağlayıp bi multimedia özelliği kazandırabiliyorsun.bundan daha yüksek fiayatlardaki cihazlarda bu özellik yoktu ama onların yazılımı daha iyidir belki bilemem.ama gayet yeterli bir cihaz.bence tavsiyem bu cihaz çünkü yazıktır bu aletlere fazla para vermek hiçbirimiz kolay kazanmıyoruz ki bu devirde 60 tl lik teybi çalan hırsızlar benim görüşüm bunlar içinde camı çerçeveyi indirir.her ne alırsanız alın cihazını saklamayı unutmayın.şunu da belirteyim bu cihaz gerçekten görsellik olarak sırıtmaz çünkü kasası mat plastik.orjinal gibi durur.seçim sizin.isterseniz resimlerini çekip ekleyebilirim.alacağınız cihaz hayırlı olsun şimdiden,iyi forumlar..