Bağlanır, kaliteli bir tesisat ve dönüştürücü şart
sent to mobile
Herkeze merhaba
Arkadaşlar 2012 pop puntonun orijinal teybine amfi ve bass bağlanır mı ? Bağlanırsa nekadar sağlıklı ve verimli olur?
Cevaplarınız için teşekkür ederim ?
Bağlanır, kaliteli bir tesisat ve dönüştürücü şart
sent to mobile
Baglanir cevirici kaliteli bi amfi ile guzel sesler cikarabilirsin kanalli amfi alip midleri degistirip amfiye baglarsan cok cok iyi olur
evet arkadaşım yapabilirsin. dönüştürücü takıyolar. ama. teyibi değiştirip yaparsan harika bi ses oluyor farkı görüceksin. iyi forumlar
grande punto 3 kapı rock siyah
bağlanır ama rca çıkışlı teyp herzaman için çok daha randumanlıdır..
teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ayrıca cevaplarınıza geç yazdığım içinde özür dilerim.Aracın orijinalliğini bozmayım dedim.bi bass bi amfi işimi görür diye düşünmüştüm.Bu arada önerebilceğiniz dönüştürücü amfi ve bass varmıdır. İstediğim öyle sesi açınca gümbür gümbür mahalleyi ayağa kaldırmak değil dinlediğim müziğin net olarak duymak.İşin içine maddiyatta girince çokta büyük bişeyler alamıyorum uygun bir şekilde çok fazla pahalı olmayan bi sistem kuracak bi öneri bekliyorum sizlerden.
Konu 28041990 tarafından (26/02/2013 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Bende orjinal teyp ile kullanıyorum 1200w amfi 1200w bass çevirici ile hallettik işimizi memnunum
Ancak ses kaitesi sonradan alacağın iyi bir teyp kadar iyi olmaz.
Arabayı değiştirdim. 2011 Linea Active Plus aldım. Arabamın direksiyon teyp tuşları çalışmıyor. Bu konuda fikri olan yardımcı olabilcek varmıdır?
Ben ön kapılardaki hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum Şu ürünlerden alsam taksam problem olur mu acaba? Biri patlak o yüzden değiştirmeyi planlıyorum.
PIONEER TS-G1614R 16 CM HOPARLÖR 230 WATT GittiGidiyor'da 77472721
hp marka cevirici kullan bende ondan var kardeş orjinal araç teyplerinde anfi çıkışı yok cevirici anfi çıkışı sağlar ve %70 oranda ses alırsın başka bi teyp le %100 bulur tercih senin ben memnunum 2 tene anfi takılı hatta orjinal teyp be ..
Ali bey bende orijinal teyipli punto evo mevcut.
Aracı satın aldığımda üzerinde iki kanallı bir anfi ve bu anfiye bağlı olarak sadece ön iki hoparlör takılıydı.
Son günlerde sol kapıdaki hoparlör ses vermemeye başladı.
Önceki yapılan tesisat oldukça başarısız. Bu nedenle anfi ve tesisatı tamamen çıkarttırıyorum. Yerine bizim orijinal teypler ile kullanabileceğim ön kapılar için iki adet hoparlör sipariş ettim.
16 lık koaksial (sanırım böyle yazılıyor) Piooner marka hoparlör. Modelini öğrenince yazarım tekrar. çifti 120 TL gibi bir fiyata gelecek sanırım bana. Ne çok basit nede çok pahalı.
Önceki hoparlörlerin dışa çıkıntısı fazla olduğu için kapı döşemesi zor kapanıyordu. Alacağınız hoparlörün slim yapıda olmasına dikkat edin öncelikle.
...:::...::: MaGnEtA :::...:::...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri