Çevirici 1000 lik bass ve amfi tahmini olarak bana ne kadara maal olur.Bide çevirici hakkında bilgi sahibi olmam adına resim yada link varsa ve paylaşırsanız sevinirim
Printable View
Bugün bahsettiğim hoparlörlerin montajını yaptırdım.
Resimlerde görebileceğiniz gibi ürün pioneer TS-G1644R
Montaj esnasında kapı içinde mevcut hoparlor çerçevesini çıkartarak montajını yaptı usta.
Pencerenin kapanmasını etkilemediği için daha iyi bas alınırmış sanırım bu yöntemle.
Tabi hoparlör üstündeki kapağınıda çıkarttı.
İlk izlenimlerim olumlu yönde, Söktürdüğüm iki kanallı anfi mevcutken aldığım ses kalitesini anfi yokkende neredeyse yakaladım.
https://oi53.tinypic.com/rayr1z.jpg
https://oi56.tinypic.com/kamv82.jpg
...
Hayırlı olsun. Orijinal HI-FI sistemimi söküp bunları taktırdınız çok anlayamadım. Döşeme kapanınca olan resmide paylaşırsanız sevinirim.
Araçta 2 adet üzerinde S type yazan ön hoparlör ve bir adet iki kanallı sierra marka anfi takılıydı ben aldığımda. Tabi bunlar için hoparlörlerin yanına kicker marka birer kutu vardı (adı nedir bilmiyorum :)) bide teybin arkasında dönüştürücü.
Sorunum sol hoparlörün ses vermemesi ile başladı. Tesisat döşenirken zaten aracın sağ ve sol tarafından geçirdikleri kablolar nedeniyle de sağ-sol alt plastik yerler tam oturmuyordu. (Ustanın dediğine göre kasap yapmış tesisatı :))
Bende bu hoparlör setini alıp gerikalan tüm tesisatı söktürdüm. Ekstra kablo vs bişi kalmadı araçta :) Sanırım baya bir orijinalciyim.
+ döşeme kapanınca resim çekmemiştim. bişide değişmedi standart aynı döşeme. Hoparlörler slim yapıda olduğu için döşeme sorunu yaşamadım.
orjinal typ e taklıyormu bass
Takılıyor amfide bağlayacaksınız sanırım.Onun içinde çevirici takılıyor.Ben taktırdım gayet memnunum.Şimdi elime amfi çıkışı olan bir navigasyon teyp geçti onu takacam yarın kısmet olursa resimlerini çekip bi video hazırlamayı düşünüyorum ilgilenenler olursa diye.
merhaba ben araca ilk basta 2 takım hertz dsk 165 taktım ön ve arka kapılara ama randımanlı ses alamayınca hertz he 4 anfi taktım gayet iyi bir tesisat oldu basıda gecen gün taktım alpine swe 815 aktif bas taktım bagajda yer kaplamasın diye şuan gayet memnunum basın kontrolü tamamen elimde kapatım acabiliyorum. yaklasık bana maliyeti hepsinin 1600 tl oldu bunun içinde ses yalıtımı mevcut.
dönüştürücüde takılmadı anfinin üzerinde var dediler.
Orjinal teype takılı bu malzemeler.