Binbir çeşit navigasyon modeli markası var sizce hangisi uygun ve kaliteli ?
Bir diğer merak ettiğim konu da tv yayın özelliği olan cihazlar için tv yayınını sağlıklı alabilmek için ekstra anten gerekiyor mu ?
Binbir çeşit navigasyon modeli markası var sizce hangisi uygun ve kaliteli ?
Bir diğer merak ettiğim konu da tv yayın özelliği olan cihazlar için tv yayınını sağlıklı alabilmek için ekstra anten gerekiyor mu ?
yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...
PiRANA almada ne alıyosan al kardeşim......
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Kesinlikle Navitech. Hem maddi olarak hem de özellik olarak 10 numara 5 yıldız. Tavsiye edeceğim modeli de QXV-524 Primo.
Özellikleri:
VR teknolojisi ile yazmadan, sadece konuşarak da adres girebilme!
· Trafik Mesaj Servisi ile trafik çilesine son. Rotanızdaki trafik durumunu önceden bildirir ve alternatif rotalar sunar.
· IGO-Primo 2.1 tabanlı gerçek 3D Navitech navigasyon yazılımı.
· Ömür boyu (yılda 4 defa) bedelsiz güncellenebilen en kapsamlı
81 il , 957 ilçe , 2951 belde tam detay dijital Türkiye haritası (BaşarSoft).
· Yeni Nesil SIRF Atlas-5 işlemci
· 5’’ HD (800X480) dokunmatik TFT LCD ekran
· 4 GB dahili hafıza & 128 MB DDR ram.
· Bluetooth (telefon defteri & eko önleyici destekli)
· Yüksek hassasiyetli SiGe SE4150 GPS alıcısı.
· FM transimitter, Video&Müzik oynatıcı.
· Fotoğraf albümü.
· Navigasyon arayüzüne doğrudan erişim
· Gideceğiniz noktaya olan ; mesafeyi , tahmini varış süresini , araç hızını , eş zamanlı koordinat bilgilerini veren yol bilgisayarı
· Tercihinize göre güzergah seçenekleri
· Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
· Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme
· Kayıtlı 800.000’in üzerinde önemli nokta (hastane,restoran,okul,ATM,benzinistasyonu,otel,ec zane vb.)
· Araç türüne (yaya dahil) göre ayarlanabilir navigasyon
· Sık kullandığınız ya da beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
navigasyonu profesyonel anlamda kullanmayacaksan ( taksici falan değilsen ) bence hiç bulaşma.ben aldım zamanında şimdi evin içinde boşu boşuna yayıntı.400 tl lik android telefonların dahi gps özelliği var.onlardan birini alıp navigasyon cihazı olarak kullanabilirsin.
Navitech markasını bende öneriyorum. Bende QX 351 var,sanırım biraz eski model ama kesinlikle başarılı ve iş görüyor.
Grey Goose ...
Bendede navitec mevcut , geçen yıl yaz tatilinde bursadan çıkıp foça, bodrum, marmaris, datça yaptım hepsinde otellerin kapısına kadar götürdü .gerçi harita alt yapısı çoğu markada aynı başarsoft hazırlıyor , navitec daha az arıza yapıyor diye almıştım.Ancak akıllı bir telefon ve internetiniz varsa gerek yok gerçekten
Şu anda Next YE 535 G modelini kullanıyorum gayet iyi önerebilirim... Ayrıca nokia telefondaki ovi maps de iş görüyor ücretsiz olarak sadece GPS ile kullanılıp harita güncellemeleri de yapılıyor.
Next YE 545 modelini uzun zaman kullandım. 1 ay önce sattım , gayet memnun kaldım. ama telefon alınca sattım. telefonun navigasyonu cihazlardan daha hızlı.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
navitech QX B432 modelini kullanıyorum gayet başarılı arayüz özellik vs adreste sapma hiç denk gelmedim, temel'ide yükledim adresleri artık laz uşağu tarif edeyi çok keyiflidur, daha öncesinde navking X30 HD route 66 kullandım hiç hoşuma gitmedi navkingi tavsiye etmem arayüzü berbat![]()
Navitech kullanıyorum ben de on numara![]()
Ben şu orijinal blue&me tom tom almak istiyorum da yok mu ucuza satan halen aynı mı fiyatları bunların...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Kardeşim elimde var istersen uygun birşeyler yaparım.
Link:
https://forum.grandepuntotr.com/sati...-new-post.html
Next & Next Star'ın android işletim sistemli Piri Reis II diye bir cihazı var. Özellik olarak daha önce önermiş olduğum Navitech'e göre daha artı özellikleri var. Marka olarak da Navitech'le aynı ayardadır. Ben Evo'lar için olan multimedya sistemini almazsam mevcut Navitech navigasyon cihazım yerine bunu alacağım. Ekteki linkte özelliklerine bakabilirsiniz.
Next Piri Reis II
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri