Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
USB Flash disk değil de, USB ye takılan MP3 çalarlardan kullanabilirsin, ben de öyle yapıyorum.

Ses kalitesi fena değil, 320 Kb lik MP3 ler oldukça iyi, zaten arabanın gürültüsü rahat bir müzik dinlemeyi engelliyor.

Tek sıkıntım, MP3 çaların pilinin bitmesi.
Ben o sıkıntıyı usb den şarj olan mp3 player almakla çözdüm Sony 3dk şarjla 1.5 saat şarkı çalabiliyor. araçta da Çakmaklıktan şarj ediyorum sıkıntı yok

Alıntı dincsoy16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir yol var ama baya bi teferruatli.onceki marea aracıma yapmıştım. Şarjı portatif usb okuyucuyu alıp ses çıkışını teybin aux girişine baglayacaksin. Elektriğini kontaktan alıp bi adaptör ile 5volta düşürüp usb okuyucuya baglayacaksin.direksiyon tuşlarından şarkı değiştirmekte istiyorum dersen teyp ile direksiyon tuşları arasındaki can (haberlesme) hattındaki ileri ve geri şarkı atlatma tuşlarının voltajlarini ölçüp bu voltajlari tanıyacak bir pic devresi yaptiracaksin. Pic devresinin kontaklarini usb okuyucunun ileri geri tuşlarının ayaklarına baglayacaksin hepsi bu kadar.

Bir YouTube videosu aldınız! FIAT MAREA CONTROLLED STEERING WHEEL USB-SD Reader - YouTube

Diğer yol 120 tlye satılan aracının teybined uygun olan usb okuyucuyu alıp fişini takacaksin.

Audio System Fiat 2009 Sonrası Punto EVO Teybine Usb Aparatı - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 111164799

Cengiz Dinçsoy

Hocam naaapmışsın sen Tanrım beni baştan yarat olmuş