Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çin malı neredeyse 2 sene oldu gayet memnunum bilgisayarla ve programlarla aranız iyi ise bizzat yüklemesini kendiniz yapıyorsunuz hem de istediğiniz programın istediğiniz sürümü ile. speedcam vs her şey elinizin altında.
+1

Zaten piyasadaki navigasyon cihazlarının büyük çoğunluğu Çin malı, Piranha ve Sunny de öyle.

Çin malı navigasyon cihazlarını keşfetmeden önce Navking marka bir navigasyon cihazı almıştım. Üzerinde gelen Route 66 hiç bir işe yaramadığı için araştırdım ve IGO8 yükledim.

IGO8 li halini çok beğenen iki akrabam da aynı cihazdan isteyince tekrar araştırdım ve IGO8 yüklü Piranha'yı Navking ile aynı fiyata bulup İnternetten aldım.

Gelen Piranha cihazlar Navking ile aynı çıktı. Sadece dış plastiği biraz farklıydı ama diğer her şeyi aynıydı.

Sonra Çin malı navigasyon cihazlarını keşfettim ve Navking'e verdiğim paraya pişman oldum, çünkü aynı cihazları yarı fiyatına almanın mümkün olduğunu öğrendim. Bir çok arkadaşıma ve akrabama Çin malı navigasyon cihazı aldık.

Çin malının dezavantajı ne? Programı ve harita güncellemelerini sürekli İnternetten takip etmek, acayip acayip forumlara üye olmak, altından çıkacak harita linkinin ne kadar güncel olduğunu bile görebilmek için 'Teşekkür' butonuna tıklamak, verilen dosyayı indirmek için rezil rüsva reklam sayfalarını tek tek kapatmak vs. Yılda yaklaşık 3-4 kez bunu yapmanız lazım.

Dosyaları indirdiniz, haritayı bir klasöre; radar gösteren dosyaları ayrı klasöre kopyala vs. vs.

Gelelim sorunuzun cevabına:

Piranha.

Bildiğim kadarıyla artık ömür boyu ücretsiz güncelleme imkanı veriyor. Programını bilgisayara kurduktan sonra 3-4 ayda bir USB den İnternete bağlı bir bilgisayara bağlamanız yetiyor, haritaları yasal olarak indirip ilgili yerlere kopyalıyor.

Üzerinde IGO var, Türkiye için en detaylı harita olan BaşarSoft haritasını kullanıyor. Radarların yerini o da gösteriyor.

Ha... "Laz uşağu" da yükleyebilirsiniz.