Kesinlikle tomtom'un Start 25 modelini tavsiye ederim. Pederin sirket arabasında var rota ve adres kesinlikle sasmıyor kaybolma riskiniz sıfır![]()
bende navigasyon almayı planlıyorum önerilere açığım
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Kesinlikle tomtom'un Start 25 modelini tavsiye ederim. Pederin sirket arabasında var rota ve adres kesinlikle sasmıyor kaybolma riskiniz sıfır![]()
AnıL Ercan
oblio aldım ben,haritası başarsoft ve ömürboyu ücretsşz güncellemesi var,ben çok memnunum..
Eğer uygun bir android li cep telefonunuz varsa. Igo8 ya da Igo primo programlarının andrroid versiyonları var.
Ben HTC EVO 3D telefonuma bir de tutacak aldım Çakmak-usb çevirici aldım bir de navigasyonum olmuş oldu ekstradan. oldukça da başarılı. tavsiye ederim.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
İçinde iGo Primo olan bir cihaz alın üzülmezsiniz. 4 yıldır iGo'lu cihazlar kullandım. En son iPhone'ada yükledim sabit hız kameralarına kadar yükledim yaklaşırken vs uyarıyor. Uydu bulması çok seri. (Navitech QX-B512) Çok hızlı yeniden rota hesaplıyor. Otobanlarda tüm tabela yönlendirmelerini yapıyor.
Arkadaşlar bende Çin Malı (Noname) navigasyon var 2 sene kullandım yeni aracıma Double Din cihaz taktırdığım için boşa çıktı. Henüz ilan vermedim düşünenlerle görüşelim yabancıya gitmesin.
5 inç ekran.
Sirf Atlas 5 işlemci, 533 mhz.
(Birçok markalı cihaz hala Sirf Atlas 4 işlemci kullanıyor. Ayrıca onlar da Çin malı.)
128 mb Ram.
4 gb dahili hafıza.
Micro SD kart yuvası.
igo 8, Amigo ve Primo navigasyon yazılımları yüklü.
Bluetooth ve FM transmitter var.
Cam tutucusu, ev ve araç şarj aleti, USB kablosu, kutusu vs. mevcut.
Ekrana güneş gelse bile görünür parlaklık ayarı güçlü.
Forum erbabına 70 TL olur. İşiniz görülsün![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
ben piranha tahoe 7'' kullanıyorum. igo primo ve başarsoft yükledim. çok memnunum.
Navking almayında ne alırsanız alın derim.
Bu nasıl acaba?
Serinin ikinci versiyonu YEN? Next Piri Reis II (2) Navigasyon Cihaz? (5 inç KAPASiTiF Çoklu Dokunmatik Ekran) - Next & NextStar Kullan?c?lar?na Özel Forum
Bilemedim.
Garmin nuvi 3760 kullanıyorum
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri