bu arada bravo 2011 dizel otomatik 30000 km aşağısı... olursa beyaz olmazsa siyah aramaktayım.....
selam herkese
,italyda bu aleti gördüm inceledim bayaği bayağı iyiymis ama fiyaT biraz yüksek geldi 640 euro diyolar
Fiat Punto 2012/EVO
ilgilenenler linke girip bakabilir
selamlar
bu arada bravo 2011 dizel otomatik 30000 km aşağısı... olursa beyaz olmazsa siyah aramaktayım.....
Deniz bulduğun cihazı haftalardır inceliyoruz zaten.Hatta spariş aşamasına gelindi.
Buradan bakabilirsin.1250 tl ye verilicek.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...n-dvd-gps.html
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hakketten buluşsunuz bu puntoculardan korkulur vallaya ben şu anda italyadayım birebir inceledim bir heycanla paylaşmak istedim sebebi budur.6 aydır uzağım forumdan.bu arada cruse işide halledilmiş
herkese italy naplesten selamlar
Deniz eğer orda 640 € ise burdaki fiyatta gayet normal sanırım.Araca monte edilmiş halini gördün mü peki,nasıl olmuş biraz yorum yaparmısın.
evet.italyanın naples lımanına gemıyle gelmıstım acentemızın arabasında var du bı bakıym fılan derken bayağı kurcaladım.biraz geçişler ağır dokunatiği fena değil çok şık gorunuyor.ama biraz farklılıklar var otomatık benzın kapağı gibi ama zaten bunu herkes biliyordur.direksiyon kumandalarını fılan da denedim herşeyi çalısıyodu.sahibi pek bı sıkıntısı yok dedi memnunmus.burası içiin fiyat biraz pahalı geldı turkıyede 1250 tl +garantı verılıyorsa bence alınabılır. zaten bu tip all in cihazlar bu fiyatlara satılıyor sanırsam.e bide araba bi çok ozellık kazanıyor.görüntüsü havalı böyle bi cihaz isterim arabamda.eğer türkiyede bulma imkanı olmazssa bir sonraki italya seferinde almayı düşünüyorum.....
Deniz yorumun için teşekkürler. Bu yorumunu özenli ve ayrıntılı bi şekilde cihazla ilgili açılan sana gönderdiğim diğer konuda da yaparsan çok iyi olur.Konuyu takip edenler için çok faydalı olacaktır.Fiyatını tl ye çevirince Türkiyedeki fiyat daha avantajlı görünüyor.Bazı takılmalardan sözetmişsin.Bildiğimiz kadarıyla Türkiyedeki firma bazı sorunlar bulmuş ve iyileitirme çalışmaları yapıyormuş.Senin karşılaştığın sorunlar ortadan kalkıcak belkide.Birde cihazın kokpitle uymu ne durumda ? Herhangi bir kalitesizlik yada konsola tam oturmama gibi şeyler farkettinmi ?
yok tam oturmus herhangı oturmamaya ratlamadım ilk başta orjınal sanmıstım belkı italyada fabrıka çıkışı satılıyor diye düşündüm öyle değilmiş sonradan takılmıs ama hiç bir iz bşluk oturmama göremedim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri