Hayırlı olsun kardeşim.Ses kalitesi videodan duymamıza rağmen çok kaliteli,gayet güzel çalışıyor. Fiyatı az daha düşsün ben de niyeti bozabilirim.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Tsk ederim arkadaslar guzel bi urun hepinize tavsiye ederim Walla torpidoya girmesi icin cozdugum kadariyla ince bi torpido kapagini sokmem lazimses kalitesi cok iyi memnunum hizindan ve okumasindan
doğukan teşekkürler .
ürün banada bugün geldi, çok memnun kaldım inanılmaz güzel
Alır almaz ın yanına gittim ve kardeşimlede çok güzel bir yere sabitledik gece diye foto çekmedim ancak orjinal gibi durdu bu kadar güzel oturabilirdi![]()
ses kalitesi mükemmel,37 ye kadar çıkarttım sanırsınız araçta sistem var en ufak cızırtı yok
6 klasör tanıttım ilk önce smdi sarkı atıyorum çok güzel bişi
ayrıca verdiğim ilandaki adam sagolsun aux kablosuda göndermiş o masrafada girmemiş olucaz![]()
Hayırlı olsun Aykut. Sabitlediğin yeri merak ettim .En kısa zamanda resim - video bekliyoruz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Hayırlı olsun walla abı bende sabıtledıgın yerı merak edıyroum cok benım arabada tesısatta var sankınses ıkıye katladı walla
Oh hadı hayırlısı olsun ben aux a iphone taktım ccok guzel oldu walla resımlerı yarın bende beklıyorum sabıtlemem lazım cunkı
Sizde kullandıkca fıkırlerını paylasın bakalım bı sıkıntı sorun yaşayacakmıyız ama şimdilk çk memnunum keske daha onceden alsaydım dıyrum wla
aynen dogukan, emrah abiyede böyle birşeyi farkettirdiği için tekrar teşekkürler![]()
Aynenn bende cok cok tsk ederım aykut abı resımlerı beklıyroum bende sabitlemek ıstıyorum malum benım ortada kaldı![]()
dogukan arkadaki 3 lü şey ne ?
bak senin linea bizim evodan farklı o kısım, aracından hatırlarsın. küllük bizim sag tarafta kalıyo ön kısımda,bende oraya 60 derecelik açı düşün, o açıyla arka kısmına soktum ve siyah bir çift taraflı bantla klimaa bölgesine sabitledim,tümsekten geçerken falan hiç oynamıyo ne tıkırtı var ne bi yamukluk![]()
benim montajım şöyle arabaya inemedim mevcut resimlerden anlattımbi ara iner daha detaylı anlatırım
tabi evolarda orada boşluk var da lineayı bilmiyorum
![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Saolasın abım sımdı arabadayım ıpadden resmı buyuttum bende bı yapmayı denıcem bakalım tekrar saol abıcım
Abı o üçlü. Şey çakmak çklayıcı
Walla ugrısacktım sabıtlemeye vakıt bulamadım. Ama denıcem bı ara sen guZel yere sabitlemişin abi.
Çok memnun kaldım urunden ama acaba en fazla kac gb sd kart goruyo 8 taktım okudu ama 16 okurmubacaba merak edıyroum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri