Tiz agirlikli olmadimi dimi bu ses ben onceden orjinal teybe 2takkm mit jbl taktim anfi koymadim cok tlz bir ses almistim bu arada hayirli ugurlu olsun sisteminiz
Merhaba arkadaşlar geçenlerde kapı kolonları değiştirdim işçilik kötü olduğundan kolonlar ne kadarda iyi olsa iğrenç bir ses ortaya çıktı. Dün ataşehirde bir yer bulduk ve gittik uzun sürsede ek olarak anfi bağlattırdım işçilik süperdi butun ayrıntılarına kadar söküp topladılar ortada kablo filan gözümüyor,Çıkan ses ise şaşırttı bizi çok temiz ve hafif baslı. Ben memnun kaldım. ileride bass taktırmak istersem tekrar tesisat yatırmamak için öneride bulundular mantıklı buldum kablo düzeneğini çift anfi ve bass a göre çektiler.
Ses tesisatı yaptıracak arkadaşlar gidip konuşmaları yeter bilgiyi doğru yansıtıyorlar. Firma ismi Highway internetten bulursunuz.
Arabadaki tesisat
Hertz DSK 165 2 takım
Hertz HE4 anfi
Tiz agirlikli olmadimi dimi bu ses ben onceden orjinal teybe 2takkm mit jbl taktim anfi koymadim cok tlz bir ses almistim bu arada hayirli ugurlu olsun sisteminiz
arkadastada aynı sıkıntı oldu anfiyle ayar yapıldı tizler çok öne cıkmıyor araba içersindeki ses sıtabil ve akustiği çok iyi oldu
bas olmadan midler ile güzel akustik yakalandı ise güzel iyi dinlemeler
tesekkürler evet güzel bir akustik olustu tabi bas olsa birazdaha iyi olur bas isteyenler için ama şuanki mid lerin cıkardığı bas bana yeter şimdilik ilerde daha fazla şarkılardaki bası duymak istersen takabilrim onda arabaya güzel bir kabin yaptıracağım yer sıkıntısı ortaya cıkmayacak şekilde yani bagajı öldürmeden.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri