ALPINE SPG17CS 17CM M?D TAKIMI SIFIR GittiGidiyor'da 66652597
KICKER COMP12 30 CM GARANT?L? SUBWOFER GittiGidiyor'da 68720418
veya biraz daha güçlü bass istersen
KICKER CVR12 30 CM SUBWOOFER SIFIR ORJ?NAL !!!! GittiGidiyor'da 70244011
amfi olarak benim kullandığım
HEI HAA 604 4 KANAL AMPL?F?KATÖR GittiGidiyor'da 52099291
mono
XETEC X?-600.1 YEN? TASARIMIYLA MONO BAS ANF?S? GittiGidiyor'da 66372122
teyp
NAV?TECH DTV -7500 ?NDASH TV BT CD USD CD GittiGidiyor'da 68596998
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Arkadaşlar, jameson için birkaç kötü yorum olmuşDoğrudur, Kaliteli değildir ama bende USA D-500 var, mono amfi 2500w Dijital mono 4 ohm 500 w /2ohm 700w/1ohm 1000W RMS.
Gerçekten birçok amfiden daha iyi ses veriyor diyebilirim. (Bas 1500w 350w rms)
Bende var diye, savunma falan yapıyorum sanılmasınBilgi amaçlı yazıyorum
İyi mallarıda var yani.
Konu Ziyaretçi033 tarafından (14/12/2012 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.
fiyatlar fazla 6508 c 16 cm takımını 190 tlden yollarım istersen
yorumlarınız için teşekkürler yarın bir kaç yer daha gezicez oradan aldığım teklifleri sizlere sunarım tekrardan
Novitech olarak BDT 7900 Tavsiye ederim kullanıcı olarak memnunum.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
2.amfi olacaksa kapasitör ihtiyacı doğacaktır, ki bana göre jbl 1000 bas için 2. amfiye gerek yok cihazın verileri belli mustafa abi bağladığın ürünü çalıştırır çaldırır bunda sıkıntı yok ama montaj konusuda belli ilerleme kat etmiş insanlar çaldırmak önemli değil beslemek önemlidir her amfi her ürünü çaldırır ama besleyemez burda da konu jameson vs. gibi ürünlere geliyor yurt dışında bağımsız firmalarca yapılan testler, yarışmalarda nedense bu tarz firmaları göremedim bu yaşıma kadar kimse yanlış anlamasın bilgilendirmek amaçlı yazıyorum eleştiri yapmıyorum sonuçta herkezin zevkine ve bütçesine göre hareket etmek zorunda ama inanın bir çok ürünün üzerinde yazan değerler tamamen atmasyon iasca gibi bağımsız test sonuçlarında ödül almış ürün ile iasca katılmamış ürün arasındaki farkllar dağlar kadar ben focal midlerimi alırken rsm değeri 70 idi, yine bilindik başka bir markada üzerinde 80 rms yazan mid vardı aynı beslemede denedik sonuç 70 rsm focal ezdi geçti çünkü üzerinde yazan değerler bire bir doğru![]()
[QUOTE=gmy1706;775511]Hocam kargoyla aynı paraya gelir gibime geldi? 10-15 tl çıkar kargosu.[/QUOTaşa yukarı 40 tl karda onların içine anfi çıkışı olan parçayı tam olarak adını bilmiyorum onud a içine atarsam 10 tl de ordan kar eder 50 tl gibi bi kar ama tabi yine de kendi bilir
bugün bir yer ile konuştum verdiği listeyi şu ;
Alpine 131R Teyp 500 lira // 140 Euro kendi sitesinde ama
Sierra GTA 500.5 (AB CLASS AMPLİFİER) // 500 Tl
Sierra Mid 2 tane Takım // sr5000 modeli olması lazım 400 Tl
Kicker ES 12 Sub // Kabinli 250 Tl
Çerçeve // 50 Tl
Kablo // 70 Tl
Montaj // 100 Tl
Toplam 1800 lira gibi bir maliyet çıktı fiyat biraz uçuk ama bu fiyat için nasıl bir sistem ?
Muhakkak tabiki, jameson dediğin Mersin'de üretilen bir marka. Keşke dediğin gibi yarışmalara katlabilse. Aslına bakarsan bahsettiğim mono amfinin parasıda öyle küçük bir mebla değil, zamanında bir arkadaşım hediye etmişti, şuan bile 300 tl civarı. Ben üzerindeki değerler gerçekmi değilmi bilememiyi bir test yapmak lazım
test etmek istiyen olursa bi ara deneyelim
![]()
Bu, rüşvetçi polislerin sayesinde, polislerimizin adını rüşetçiye çıkarması gibi bir durum. Ama tam tersitek tük iyi vardır diye düşünüyorum jamesonda
![]()
abi jameson falan hepsi aynı marka. bende de hei diye bir amfi var, tamam parasına göre iyi çalıyor ama bir alex değilhele ki ayar için tesisatçıya gidiyorsanız böyle bir amfide her hafta tesisatçıya gidersiniz
çalar mı çalar, dinlenir mi dinlenir, ama ayar yapmayı bilmiyorsanız ve bu konularda sadece bir dinleyici olarak görüyorsanız kendinizi, iyi markalardan şaşmayın.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
çalarmı çalar abi sıkıntı yok stabil ürünmü hayır, beslermi hayır, üzerinde yazan değerleri verirmi hayırama işini görüyorsa sorun yoktur, caner ana üniteyi kendin temin edebilirsin diğer sundun sistem listesine göre daha kaliteli ürünler biraz pazarlık ile kurulabilir bir sistem
hocam media markt a gittik.Mid takımı ve anfiyi aldık.Mid takımı infinity 16cm 209 tl olması gerekiyor.Anfide ise Mac audio 5 kanal 2400 watt.!000 tl den 497tl düşmştü pek bilinen bir marka değil ama biraz araştırdım yabancı sitelerde epey sağlam çıktı.Sub da kicker cvr12 düşünüyorum
mid takımı güzel tercih olmuş, amfi orta şeker işini görür sub olarak tercih ettiğin model yeterli gelecektir
aynı paraya daha sağlam bir sistem çıkıcak gibi ama teyp konusunda biraz sıkıntı var.Kimi piooner alma 2007 den beri çin de üretiliyor eski piooner değil.kimi kenwood kimi alpine yok şu frekansları veriyor falan.Kafam allak bullak oldu.Hocam senin önerin nedir ?
şunu söyle eskiden sony, pıooner kullandım en son eski aracımda alpine kullandım ayar genişliği ve ses kalitesi açısından iki markada alpinenin eline su bile dökemez ben alpine derim
yalnış hatırlamıyorsam alpine 131r modelini önermişlerdi senin düşüncen nedir hocam ?
ana ünite için biraz daha yukarı çıkabilirsen alpine CDE 9880R tavsiye ederim harika bir ana ünitedir
teşekkürler hocam değerlendiricem
alıcaksan ileriye dönük anfi ve teyp al çünkü hastalık gibidir dinledikçe doymazsın)
4x100 rmslik bir stereo anfi ortalama 250 tl
mono anfiyede ortalama 150-200
pioneer 7150 usbli teyp 350 tl
seni tatmin edecek ortalama kabinli subwoofer jvc alsan(250-300 rmslik) 130 tl
mid takımları ortalama 150 tl (profesyonel aramıyorsan tabi)
kablo seçimine dikkat et hem rca kablolarında hemde güç kablolarında asla ucuza kaçma 100-150 kablo tutsa
senin listenden inan çok daha güzel sistemler toplayabilirsin o fiyatlar çok uçuk sakın bilmeden kafana göre gidip alma pişman olursun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri