Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Sistem ve Fiyat Nasıl ? (Önerilere Açık)

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretçi033
    Ziyaretçi Ziyaretçi033 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar, jameson için birkaç kötü yorum olmuş Doğrudur, Kaliteli değildir ama bende USA D-500 var, mono amfi 2500w Dijital mono 4 ohm 500 w /2ohm 700w/1ohm 1000W RMS.
    Gerçekten birçok amfiden daha iyi ses veriyor diyebilirim. (Bas 1500w 350w rms)

Bende var diye, savunma falan yapıyorum sanılmasın Bilgi amaçlı yazıyorum

İyi mallarıda var yani.
    Konu Ziyaretçi033 tarafından (14/12/2012 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hayati eyican
    eyican67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    67en932
    Edilen teşekkür: 1

fiyatlar fazla 6508 c 16 cm takımını 190 tlden yollarım istersen

Ziyaretçi033

Alıntı eyican67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar fazla 6508 c 16 cm takımını 190 tlden yollarım istersen
    Hocam kargoyla aynı paraya gelir gibime geldi? 10-15 tl çıkar kargosu.

Caner Yılmaz
    L0MB4K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

yorumlarınız için teşekkürler yarın bir kaç yer daha gezicez oradan aldığım teklifleri sizlere sunarım tekrardan

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Novitech olarak BDT 7900 Tavsiye ederim kullanıcı olarak memnunum.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

2.amfi olacaksa kapasitör ihtiyacı doğacaktır, ki bana göre jbl 1000 bas için 2. amfiye gerek yok cihazın verileri belli mustafa abi bağladığın ürünü çalıştırır çaldırır bunda sıkıntı yok ama montaj konusuda belli ilerleme kat etmiş insanlar çaldırmak önemli değil beslemek önemlidir her amfi her ürünü çaldırır ama besleyemez burda da konu jameson vs. gibi ürünlere geliyor yurt dışında bağımsız firmalarca yapılan testler, yarışmalarda nedense bu tarz firmaları göremedim bu yaşıma kadar kimse yanlış anlamasın bilgilendirmek amaçlı yazıyorum eleştiri yapmıyorum sonuçta herkezin zevkine ve bütçesine göre hareket etmek zorunda ama inanın bir çok ürünün üzerinde yazan değerler tamamen atmasyon iasca gibi bağımsız test sonuçlarında ödül almış ürün ile iasca katılmamış ürün arasındaki farkllar dağlar kadar ben focal midlerimi alırken rsm değeri 70 idi, yine bilindik başka bir markada üzerinde 80 rms yazan mid vardı aynı beslemede denedik sonuç 70 rsm focal ezdi geçti çünkü üzerinde yazan değerler bire bir doğru

hayati eyican
    eyican67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    67en932
    Edilen teşekkür: 1

[QUOTE=gmy1706;775511]Hocam kargoyla aynı paraya gelir gibime geldi? 10-15 tl çıkar kargosu.[/QUOTaşa yukarı 40 tl karda onların içine anfi çıkışı olan parçayı tam olarak adını bilmiyorum onud a içine atarsam 10 tl de ordan kar eder 50 tl gibi bi kar ama tabi yine de kendi bilir

Caner Yılmaz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri

bugün bir yer ile konuştum verdiği listeyi şu ;

Alpine 131R Teyp 500 lira // 140 Euro kendi sitesinde ama
    Sierra GTA 500.5 (AB CLASS AMPLİFİER) // 500 Tl
    Sierra Mid 2 tane Takım // sr5000 modeli olması lazım 400 Tl
    Kicker ES 12 Sub // Kabinli 250 Tl
    Çerçeve // 50 Tl
    Kablo // 70 Tl
    Montaj // 100 Tl

Toplam 1800 lira gibi bir maliyet çıktı fiyat biraz uçuk ama bu fiyat için nasıl bir sistem ?

Ziyaretçi033

Alıntı coll34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa abi bağladığın ürünü çalıştırır çaldırır bunda sıkıntı yok ama montaj konusuda belli ilerleme kat etmiş insanlar çaldırmak önemli değil beslemek önemlidir her amfi her ürünü çaldırır ama besleyemez burda da konu jameson vs. gibi ürünlere geliyor yurt dışında bağımsız firmalarca yapılan testler, yarışmalarda nedense bu tarz firmaları göremedim bu yaşıma kadar kimse yanlış anlamasın bilgilendirmek amaçlı yazıyorum eleştiri yapmıyorum sonuçta herkezin zevkine ve bütçesine göre hareket etmek zorunda ama inanın bir çok ürünün üzerinde yazan değerler tamamen atmasyon iasca gibi bağımsız test sonuçlarında ödül almış ürün ile iasca katılmamış ürün arasındaki farkllar dağlar kadar ben focal midlerimi alırken rsm değeri 70 idi, yine bilindik başka bir markada üzerinde 80 rms yazan mid vardı aynı beslemede denedik sonuç 70 rsm focal ezdi geçti çünkü üzerinde yazan değerler bire bir doğru

Muhakkak tabiki, jameson dediğin Mersin'de üretilen bir marka. Keşke dediğin gibi yarışmalara katlabilse. Aslına bakarsan bahsettiğim mono amfinin parasıda öyle küçük bir mebla değil, zamanında bir arkadaşım hediye etmişti, şuan bile 300 tl civarı. Ben üzerindeki değerler gerçekmi değilmi bilemem iyi bir test yapmak lazım test etmek istiyen olursa bi ara deneyelim

Bu, rüşvetçi polislerin sayesinde, polislerimizin adını rüşetçiye çıkarması gibi bir durum. Ama tam tersi tek tük iyi vardır diye düşünüyorum jamesonda

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

abi jameson falan hepsi aynı marka. bende de hei diye bir amfi var, tamam parasına göre iyi çalıyor ama bir alex değil hele ki ayar için tesisatçıya gidiyorsanız böyle bir amfide her hafta tesisatçıya gidersiniz çalar mı çalar, dinlenir mi dinlenir, ama ayar yapmayı bilmiyorsanız ve bu konularda sadece bir dinleyici olarak görüyorsanız kendinizi, iyi markalardan şaşmayın.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

çalarmı çalar abi sıkıntı yok stabil ürünmü hayır, beslermi hayır, üzerinde yazan değerleri verirmi hayır ama işini görüyorsa sorun yoktur, caner ana üniteyi kendin temin edebilirsin diğer sundun sistem listesine göre daha kaliteli ürünler biraz pazarlık ile kurulabilir bir sistem

Caner Yılmaz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri

hocam media markt a gittik.Mid takımı ve anfiyi aldık.Mid takımı infinity 16cm 209 tl olması gerekiyor.Anfide ise Mac audio 5 kanal 2400 watt.!000 tl den 497tl düşmştü pek bilinen bir marka değil ama biraz araştırdım yabancı sitelerde epey sağlam çıktı.Sub da kicker cvr12 düşünüyorum

Yalçın OYNARGÜL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

mid takımı güzel tercih olmuş, amfi orta şeker işini görür sub olarak tercih ettiğin model yeterli gelecektir

Caner Yılmaz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri

aynı paraya daha sağlam bir sistem çıkıcak gibi ama teyp konusunda biraz sıkıntı var.Kimi piooner alma 2007 den beri çin de üretiliyor eski piooner değil.kimi kenwood kimi alpine yok şu frekansları veriyor falan.Kafam allak bullak oldu.Hocam senin önerin nedir ?

Yalçın OYNARGÜL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

şunu söyle eskiden sony, pıooner kullandım en son eski aracımda alpine kullandım ayar genişliği ve ses kalitesi açısından iki markada alpinenin eline su bile dökemez ben alpine derim

Caner Yılmaz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri

yalnış hatırlamıyorsam alpine 131r modelini önermişlerdi senin düşüncen nedir hocam ?

Yalçın OYNARGÜL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

ana ünite için biraz daha yukarı çıkabilirsen alpine CDE 9880R tavsiye ederim harika bir ana ünitedir

Caner Yılmaz
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri

teşekkürler hocam değerlendiricem

erdem turasan
    SRDanger9600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

alıcaksan ileriye dönük anfi ve teyp al çünkü hastalık gibidir dinledikçe doymazsın )
    4x100 rmslik bir stereo anfi ortalama 250 tl
    mono anfiyede ortalama 150-200
    pioneer 7150 usbli teyp 350 tl
    seni tatmin edecek ortalama kabinli subwoofer jvc alsan(250-300 rmslik) 130 tl
    mid takımları ortalama 150 tl (profesyonel aramıyorsan tabi)
    kablo seçimine dikkat et hem rca kablolarında hemde güç kablolarında asla ucuza kaçma 100-150 kablo tutsa
    senin listenden inan çok daha güzel sistemler toplayabilirsin o fiyatlar çok uçuk sakın bilmeden kafana göre gidip alma pişman olursun

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon