ses nasıl sen memnun musun ?
Arkadaşlar uzun zmandan beri aklımda olan aracıma aşırı olamayan bir sistem yapmış bulunmaktayım. Aşağıda bileşenler bulunmaktadır. Bu işin toplam maliyeti 750 tl.
amfi: 5k Grup, Oem Multimedya Cihazları, Naviin, Amplifikatör
Component: Jbl Gto-6508c 16cm Companent Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
amfi: linki yok ama 30 cm slim bass Edison.
Ayrıca elimde bulunan navigasyon cihazını aracın sol tarafına olacak şekilde güç kablosu ve aux kablosunu bağladım böylece sistem sd kart ile muzik dinlenir hale geldi.
ses nasıl sen memnun musun ?
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Bence fevkaladenın fevkındeelımın altında bas kontrol unıtesıde bulunmakta bu yuzden ıstedıgımde bası acıp kısabılıyorum wooferdan. apaçi işi olmadı yanı
çok buyuk keyıf alıyorum dınlerken.
Ses sistemleri parasının yanında kulak zevkinede bağlı birşeydir bu soruyu ondan sordum,madem memnun kaldın o zaman en güzelini yapmışsın![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
aynen öyle aslında basım daha kucuktu kıcker comp8 dıe bı kutu vardı 20 cm lık o da tatmın edıyordu. sonra bununla aynı şartlarda karşılastırınca bu basın daha ıyı oldugunu gordum bırde bagaja cok ıyı uyum sagladı. yerde kaplamıyor. amacım sesı actıkca gusellesen muzık dınlemeko yuzden bı sorun yok
saolsın kardesım bu arada
![]()
süper hocam..şu aracın garantisi bitince bende düşünüyorum..
Eywallah hocam.
Hocam mid takımları yuvalarına tamamen oturdumu acaba ? Ben orjınallerin üstüne yapmayı düşünüyorum bagaja slım bass alarak orjınalle sizce nasıl olur ?
Comp.ler olmaz altına tahta takoz koyup yükseltmeleri gerekiyor ne yazıkki çünkü cam çarpıyor mıknatısınaBende aynen böyle sayılabilicek bi ses sistemi yaptım orj. teyip ile gayet güzel sesi var
Oğlum şakır şakır oynuyor
![]()
Ben ayni mitleri puntoyada lineayada direk taktim cama vurmuyo ayni mitten 2 takim var gayet memnunum acikcasi
Valla yeni montaj yaptırdım gp ye. 2 hafta falan oldu sanırım. Takoz koyduk çerçevenin altına öyle monte ettik.
arkadaslar mıdlerı takarken altına kasnak koyup öyle monte edıldı. ayrıca araca sadece slım bass takmak yeterlı olur gıbıme gelıyor. cunku fark olarak tızler arttı anfıden dolayı onn dıısnda orta tonları aracımızda gercekten ıyı o yuzden butce konusunda sıkınntı yasamamak ıcın ılk basta amfı ve slım bass ıdeal dıyorum.
fiyat tamamen sana bağlı. onun dısında ınsan oglu herzaman hep daha ıyısını ıster. o yuzden bası taktırdıktan sonra dınlersın ıcıne sınenı alman daha dogru olucaktır.
Plus mit takımları kasnaksiz da monte edilebilir cama çarpmıyor .araca slim bas koyduğunuzda fazla ses alamazsınız bence mit takımı gerekebilir.
ilk etapta sadece 4 kanallı amfı ve 1 tane slım bass ile denıyerek tesısat kurulabılır. daha sonra component takımı denenebılır. amacımız extreme ses almak degıl sadece olanı iyileştirmek.
arkadaşlar bir sorum daha olucak. bazen amfi ses kesme yapıyor. birde ikı on camı beraber kapatıp acınca da sesı kesıyor.neden kaynaklı olabılır? aku mu yetersız kalıyor acaba? sıstem okdar buyuk bırsey degıl. sorunu nasıl çözebılırız?
ses kesme derken normal seste dinlerken problem oluyormu yoksa sadece yüksek seste açıncamı sesi kesiyor sadece yüksek seste kesme yapıyorsa anfine gelen power güç kablosunu kalın kaliteli bir kabloyla değiştirin birde şaseyi sağlam ve kalın kabloyla bağlayın büyük ihtimal sorununuz çözülür birde anfinizdeki sigorta düşük amperliyse onuda yükseltin derim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri