Arkadaşlar ürün bügün elime geçti teybimi soktuk söketler birebir uyumlu sök tak ürünü çalıştırdık Fiat logosunda açılıyor ürün ortada büyük saat sagda navi ikonu falan sonra sayfayı İPhone gibi saga kaldırıyoruz ikinci ve üçüncü menüye giriyoruz menülerde işte ayarlar USB ipad vb gibi resimler var ürünün ekranını üst kısmına bastırılma ekran öne doğru geliyo ve cd girişi ortaya çıkıyor ürünün kutusunda geri görüş kamerasından teybi ileri çıkarmak için demirler bile çıkıyor üst tuşlar bitişik olmasa ekran sığmaz abinin görüşüd bu yönde oldu üst ışıklar çalışıyor blue me olduğu için aracımda gelen cihaz uyum sağlamadı yani blue me tuşu direksiyondaki tuş etkisiz hale geldi Kürşat beyin dediği yazılımsal oda çözülecekmiş ben ürünü söktüm blue me çalışmadı diye Servisi'nde bıraktım servislerinde emrah diye çok ilgili candan bi arkadaş var çok yardımcı oluyor blue me olmayan araç sahibi merk ediyorsa pm atsın adres vereyim gitsin baksın beğenirse alsın zaten biz ürünü sabitlemeden kontrol ettik geri görüş kamerasını falan bağlamadık ama firma sahipleri ürünle çok ilgileniyorlar ve ürünlerinin arkasında duruyorlar ben arabama olmadıgını dediğimde hemen ürünün ücretini hesabıma gönderdiler ve olusan hataları dinleyip çözüleceğini söylediler dediğim gibi görmek isteyene almak isteyene blue me olmayan aracında alabilir sorun yok