anladım da arkadaşlar yalnız dışarda takılınca aracın garantisi bozulur dediler o yüzden benim için servis fiyatı daha önemli
Printable View
anladım da arkadaşlar yalnız dışarda takılınca aracın garantisi bozulur dediler o yüzden benim için servis fiyatı daha önemli
Tuncay abi aslında önemli olan servisin kaça satacağı değil distribitörün cihazı kaça getirdiği.Biz kazıkçı servislerle yarışmayalım.Adam misal veriyorum 600 e 700 e getirip bize 1250 demesin.
Adamların belkide bir yılda yapacağı satışı biz bir günde sağlıcaz ama hala ne koparsak kardır derdindeler.Kaça getirdiklerini bilemeyiz tabi ama 700 den fazla verdiklerini sanmıyorum.Bu toplu siparişten bari fazla kar almasınlar.Yazıktır günahtır bize.
Ürün gelmiyoda birde bu 10 cd demiş acaba mp3 çalmıyormu
Mp3 çalıyor.İster telefondan ister cd den ister usb den.
1250 tl biraz iyi ama dahada ineceğine inanıyorum, eğer gerigörüş kamerası takılıyor ise ben bu cihazdan almaya talibim bu fiyata piyasayı araştırdım kalıtelıler bu fiyat arkadaşlar.
Benım aracım 2012 model garantılı teybi kendım sokerek bizzat usb bağlantısı yaptım usblı bölümü yapıştırdım panele kaç defa servise gittim garantı ile alakası yok..
Garanti ile ilgili bir sıkıntı yaşıcamızı düşünmüyorum.Ama Fiat bu belli olmaz.
Garantiden çıksa benimki çıkardı bende orj teypte oynamalar var delikler vs ler usb aux kart yuvaları servis sıkıntı etmıyor etse bile sadece ses sistemi bölümü garanti dışı kalıyor arkadaşlar garanti dışı kalınca arabamız komple garanti dışı kalmıyor ses sisteminden ne gibi sorun yaşanabilir ki ? Yaşansada servis ne yapabilir zaten bunu alınca yedek orjınal teybimiz olmuş olacak :)
Geri görüş kameralı maliyet sizce nekadar tutar ortalama ? şu adam bu cihazı getirsinde bi inceliyelim ben bu aralar almak istiyorum çok kasarsa ebayden sipariş geçicem :)
bende almak istiyoruuuuummmm
Geri görüş kamerası çok para tutmaz.Sanırım 100 tl civarı.Zaten sistem hazır.Sadece kamera takılıcak.Linkte bir örnek var:
GER? V?TES KAMAERASI PLAKALIK ORJ?NAL ÜRÜN GittiGidiyor'da 35173281
Yada resimlerdeki gibi sadece kamera da olabilir.Punto ile uyumlu olanları piyasada mevcut.
Geri görüş kamerası bu cihazın alınca yanında veriyorlar...
son durum nedir arkadaşlar ?
bu arada konuya azami özen gösteren tuncay bey e teşekkürler.
Son durum,
Firmalanın son kullanıcıya fiyatı 1250 TL Servislerden almak isteyenlere 2000 TL ürün fiyatı, Yanında kamera ve tv antenleri hediye...Ürünü almak isteyenler ismini yazabilir. Bende ürün gelince firma bilgilerini gönderirim...
NOT: Firma ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Bende ürün çıkınca alacağım ve kullanacağım.
Abi yazdığından anladığım son kullanıcıya 1250 derken bizim toplu alıma bi indirim olmadı yani öylemi?
yeni evonun teyp kısmı gayet güzel görünüyor,bu kadar kişi bu kadar para verip aldığına göre benim şu konuyu merak etmem normal diye düşündüm,evonun cd çalarında sorun flan mı var yada özellikleri kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamıyor mu?