abi aytek aydınıda yazarmısn oda almnak istyorum diyor
Printable View
abi aytek aydınıda yazarmısn oda almnak istyorum diyor
1- Tuncay
2- Selahattin
3- Özgün
4- Serkan
5- Stotinka Ahmet
6- Zaza
7- Fatih Güneş
8- Hakan Arda
9- Madeni67- Ferhan
10- Aytek- Linea için aynı cihaz
Tuncay Abi şu an tahmini fiyat ne olacak peki?
Almak isteyenler ismini yazdırsınki hem daha çok indirim alalım hem tek almak istedikleri zaman fiyatı yüksek bulmasınlar fırsat varken
vallaha ben çok kararsızım bu konuda alsam mı almasam mı açıkçası arabayı da değiştiresim var gibi.
Duşunun de kararınızı hızlı verırsenız uygun fiyatabalırsınız
1- Tuncay
2- Selahattin
3- Özgün
4- Serkan
5- Stotinka Ahmet
6- Zaza
7- Fatih Güneş
8- Hakan Arda
9- Madeni67- Ferhan
11- Bir arkadaşım
Bize ne kadar indirim yapıcaklarını bilememek çok kötü. Kesin fiyat belli olsa ona göre davranırdık.
1- Tuncay
2- Selahattin
3- Özgün
4- Serkan
5- Stotinka Ahmet
6- Zaza
7- Fatih Güneş
8- Hakan Arda
9- Madeni67- Ferhan
11- 3 arkadaşım daha var.
Toplamda 13 kişi olduk.
Abi yokmu bi haber
Bugün 17 sıralarında MEDOS u aradım,aksesuar bölümünden biriyle görüştüm. Cihaz şuan deneme aşamasındaymış, 1 aya kadar satışa çıkar dedi.Fiyatını sordum, şu an bravonunki satışta ve fiyatı 1500 TL , puntonunki de buna yakın bi fiyat olur dedi.
Yani sizin anlıcanız , Tuncay Abi sağlam bi pazarlıkla sağlam bi indirim yapsın,yatın kalkın hergün ona dua edin. Hayırlısıyla uygun bi fiyata alıp puntolarımıza hayat , keyfimize keyif katalım.
Abi o zaman top sende. Sen ortayı yap biz bi şekilde golü atarız elle falan :)
ya aslında fiyat belli olunca karar verecek te bir çok kişi var.. aslında bir de fiyata göre alabilecekler listesi gibi bir şeydemi yapsak mesela 1000 tl altı olursa kesin alırım gibi...
çünkü son güncel liste 11 kişi ve 2 gündür eklenen yok.. ama eminim ki fiyata bağlı olan ya da fiyatını bekleyen bi 10 11 kişi daha vardır. e malum ne kadar çok kişi o kadar indirim demek.
Fiyat 1000 ile 1250 arası olabilir gliba
Ben Bursa'dayım ve nerede taktırabilirim? Ürünün taktırdığımızda elektrik ve teybin garanti dışı kalma ihtimali var mı? Ben aracı en az 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Bu nedenle ürünü alabilirim.
Evet Arkadaşlar garantide sorun yaşarmıyız ? Ayrıca Beni de Yazın :) Kredi Kartına taksit imkanı varsa tabii :D