valla doğukan benim amfi güzel ama istanbulda benim aldığım fiyata bulabilir misin bilmiyorum. macoustic mtx 1000.1 250 liraya aldıydım ben..
valla doğukan benim amfi güzel ama istanbulda benim aldığım fiyata bulabilir misin bilmiyorum. macoustic mtx 1000.1 250 liraya aldıydım ben..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
abi merhaba ben malum istanbuldayım biliyorsun ben ssenin dediğin anfiyi macoustic mtx 1000.1 275 liraaya en düşük ümraniyede buldum yarın sabah alıcam haber verim dedim en az 300 cekiyorlar burda biraz pazarlıkla 275 e bıraktılar sbaah gidip taktircam yardımların için çok teşekkkür ederim bir soru daha sormak istiorum sana
şimdi bende 2 takım jbl mit var ön kapı arka kapı olarak benim bass ise jbl 1000 lik bas zayıf kalmaz dimi abi yani bu aldığımız anfi onu güzel vurduururmu abi
kardeşim ben 3 ay önce 250 liraya almıştım. 275 lira fena rakam değil belki zamlanmıştır bilmiyorum. 1000 lik jbl lerin rms gücü 250 watt diye biliyorum 4 ohmda. bu amfininse çıkış gücü 500 watt rms 4 ohmda. yani senin woofer ın 2 katı. fazlasıyla iş görür, hatta gain biraz düşük kalsın woofer uçmasın havaya![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri