Alıntı Sengul55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağolasın kardeşim.. benimde bu zevkten mahrum kalmaya gönlüm razı olmadı zaten tekrar taktım araca.. yanlız bass kntrolu en düşük seviyelere getirdim öyle kullanıyorm ve gördüm kü böyle bile harika ses veriyomuş ayrıca aracıda kasmıyo : )) gelelim senin sorularına amfinin üzerinde 30 luk 3 adet sigorta var power kablosuda 8 GA takriben yarım parmak kalınlığında.yanlız ben bu konuda seninle aynı fikirde değilim. şöyle açıklim; bence kablo yetersiz kalsa amfinin elektriğinde aksama olur düzgün çalışmaz bass iyi vurmaz.ama amfi canavar gibi çalışıyo yani araba teklerkende çalışıyo..birde kapasitörü taktığımda izledim tüm elektrik aksamı açıkken en fazla 13.5 e düşen akım bass vurdukca 11.8 lere kadar düştü
sende haklısın elektirk az gelse anfiye ! doğru söylediğin bassı tatlı alamayız allah yardımcın olsun ) 2 adet cadence 2.5 farad aldım taktım önce tek aküyle denedim farlar yine kısılma yaptı . sinir oldum sadece ses sistemini açtım farlar vs kapalı halde 12.2 ye düşmüştü, aldığıma pişman oldum açıkçası . 2 aküyü bağladım jel akü diye söylenen markasına bakmam lazım sarı olan aküden şimdilik kısılma yok ama yakın zamanda gene başlar dayanamıyorum arabayı her açtığımda sessiz süremem abi 2 aküde tam dolu halde öyle tatlı bass alıyordum ki şarja vakit kalmadığı için zamanla düşüyor o zamanda hem bassın tadı kalmıyor hemde kısılmalar başlıyor bakalım kapasitör dedikleri gibi doyurucu gelecekmi bi kaç haftaya anlarız allahım kaza bela CEZA vermesin keyifli sürüşler