Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Böyle Bişey Hiç Duydunuz mu? : )

Burak Şen
    Sengul55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

Farların kısılmasına razıydım ama arabayı tekletince yapcak bişe kalmadı sökmekten başka... dediğiniz gibi akünün amperini yükseltip sonra da acaba şarj dinamosu sıkıntı çıkarırmı acaba yüksek amperden dolayı aracın elektroniğine bi zarar gelirmi diye düşünmektense tesisat kullanmiyim daha iyi dedim. elimde küçük bi pioneer amfi var belki ilerki zamanda ona göre bi woofer alıp küçük bi tesisat kurarım tekrar : )

burak yapıcı
    burak6230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

benim grande punto aracım vardı aldıgım hafta tesisat taktırdım kapı kolonları jbl mid bas ve jblnin 1000watt bas ve 1800 watt 6 kanal amfi baglattım aracın kendi aküsüne teyp de orjinal teybi sesi sona bile dayasam bas ne kadar şiddetli olursa olsun ne far kısalması ne araç teklemesi hiç bi sorun yoktu baglarken sorun olmuş olabilir
    Grande Punto S5 1,3 Multijet
    Full Kit

sedat yıldırım
    sedat06DF5649 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06DF5649
    Edilen teşekkür: 185

2.5 farad lık cadence kapasitör takacaksın sorun kalmayacaktır ben öyle yaptım şuan sorun yok

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

bendede 2 takım jbl mit 4 kanallı bi anfi ve bide bas anfisi var farlar kısılıyor sadece giderkende rolantidede ksıyor

Burak Şen
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz

zaten 2.5 faradlık cadence bağladık... hiç bir işe yaramadı. ayrıca yukarda mit takımından düşük rms li wooferlerden bahsediyorsunuz. benim amfi yüklü derecede akım çeken kuvvetli bir mono amfi. ayrıca ona bağlı 400 rms lik profesyonel woofer var. küçük çaplı wooferleri bağladığımda zaten bir sıkıntı yok bilmem anlatabildim mi.ayrıcada araç benzinli.. dizelde tekleme yapma olasılığı çok daha düşüktür.. bunun aküyü büyültmeden çözülmicek sorunu öyle görünüyo
    Konu Sengul55 tarafından (16/11/2012 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

erdem turasan
    SRDanger9600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı Sengul55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten 2.5 faradlık cadence bağladık... hiç bir işe yaramadı. ayrıca yukarda mit takımından düşük rms li wooferlerden bahsediyorsunuz. benim amfi yüklü derecede akım çeken kuvvetli bir mono amfi. ayrıca ona bağlı 400 rms lik profesyonel woofer var. küçük çaplı wooferleri bağladığımda zaten bir sıkıntı yok bilmem anlatabildim mi.ayrıcada araç benzinli.. dizelde tekleme yapma olasılığı çok daha düşüktür.. bunun aküyü büyültmeden çözülmicek sorunu öyle görünüyo
    arkadaşım bendede 2x1000 rmslik 2 mac audio var sierra danger 9600 d mono anfimle besliyorum tabi o anfiyide 2 aküyle anca doyuruyorum cadence 2.5 farad kapasitör alıp takmayı düşünüyordum nette sorun yaratıp yaratmadığını araştırırken siteyi ve senin konunu gördüm üye olup yardımcı olmak istedim.
    şimdi mono ane sorun olamazmı başka bir anfiyle denedinmi?aneki sigortalar kaçlık yada kaç amperlik sigorta kullanıyorsun ? ayrıca kullandığın power kablolarının kalınlığı nasıl benkiler nerden baksan işaret parmağım kalınlığında ki senin sorunun bana göre power kablondan kaynaklanabilir akımı yeterince alamıyor gibi , aynı sistemi mono anfin+baslarını ve stereolarını başka bir araca takıp kontrol et,,hayatta bir müzik zevkimiz var yarım bırakma biraz araştır derim
    Konu SRDanger9600 tarafından (25/11/2012 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

Burak Şen
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz

Alıntı SRDanger9600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bendede 2x1000 rmslik 2 mac audio var sierra danger 9600 d mono anfimle besliyorum tabi o anfiyide 2 aküyle anca doyuruyorum cadence 2.5 farad kapasitör alıp takmayı düşünüyordum nette sorun yaratıp yaratmadığını araştırırken siteyi ve senin konunu gördüm üye olup yardımcı olmak istedim.
    şimdi mono ane sorun olamazmı başka bir anfiyle denedinmi?aneki sigortalar kaçlık yada kaç amperlik sigorta kullanıyorsun ? ayrıca kullandığın power kablolarının kalınlığı nasıl benkiler nerden baksan işaret parmağım kalınlığında ki senin sorunun bana göre power kablondan kaynaklanabilir akımı yeterince alamıyor gibi , aynı sistemi mono anfin+baslarını ve stereolarını başka bir araca takıp kontrol et,,hayatta bir müzik zevkimiz var yarım bırakma biraz araştır derim
    Sağolasın kardeşim.. benimde bu zevkten mahrum kalmaya gönlüm razı olmadı zaten tekrar taktım araca.. yanlız bass kntrolu en düşük seviyelere getirdim öyle kullanıyorm ve gördüm kü böyle bile harika ses veriyomuş ayrıca aracıda kasmıyo : )) gelelim senin sorularına amfinin üzerinde 30 luk 3 adet sigorta var power kablosuda 8 GA takriben yarım parmak kalınlığında.yanlız ben bu konuda seninle aynı fikirde değilim. şöyle açıklim; bence kablo yetersiz kalsa amfinin elektriğinde aksama olur düzgün çalışmaz bass iyi vurmaz.ama amfi canavar gibi çalışıyo yani araba teklerkende çalışıyo..birde kapasitörü taktığımda izledim tüm elektrik aksamı açıkken en fazla 13.5 e düşen akım bass vurdukca 11.8 lere kadar düştü

erdem turasan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Alıntı Sengul55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın kardeşim.. benimde bu zevkten mahrum kalmaya gönlüm razı olmadı zaten tekrar taktım araca.. yanlız bass kntrolu en düşük seviyelere getirdim öyle kullanıyorm ve gördüm kü böyle bile harika ses veriyomuş ayrıca aracıda kasmıyo : )) gelelim senin sorularına amfinin üzerinde 30 luk 3 adet sigorta var power kablosuda 8 GA takriben yarım parmak kalınlığında.yanlız ben bu konuda seninle aynı fikirde değilim. şöyle açıklim; bence kablo yetersiz kalsa amfinin elektriğinde aksama olur düzgün çalışmaz bass iyi vurmaz.ama amfi canavar gibi çalışıyo yani araba teklerkende çalışıyo..birde kapasitörü taktığımda izledim tüm elektrik aksamı açıkken en fazla 13.5 e düşen akım bass vurdukca 11.8 lere kadar düştü
    sende haklısın elektirk az gelse anfiye ! doğru söylediğin bassı tatlı alamayız allah yardımcın olsun ) 2 adet cadence 2.5 farad aldım taktım önce tek aküyle denedim farlar yine kısılma yaptı . sinir oldum sadece ses sistemini açtım farlar vs kapalı halde 12.2 ye düşmüştü, aldığıma pişman oldum açıkçası . 2 aküyü bağladım jel akü diye söylenen markasına bakmam lazım sarı olan aküden şimdilik kısılma yok ama yakın zamanda gene başlar dayanamıyorum arabayı her açtığımda sessiz süremem abi 2 aküde tam dolu halde öyle tatlı bass alıyordum ki şarja vakit kalmadığı için zamanla düşüyor o zamanda hem bassın tadı kalmıyor hemde kısılmalar başlıyor bakalım kapasitör dedikleri gibi doyurucu gelecekmi bi kaç haftaya anlarız allahım kaza bela CEZA vermesin keyifli sürüşler

Uğur Salih AKIN
    usa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 8

tek sorun akü

Burak Şen
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz

Alıntı SRDanger9600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende haklısın elektirk az gelse anfiye ! doğru söylediğin bassı tatlı alamayız allah yardımcın olsun ) 2 adet cadence 2.5 farad aldım taktım önce tek aküyle denedim farlar yine kısılma yaptı . sinir oldum sadece ses sistemini açtım farlar vs kapalı halde 12.2 ye düşmüştü, aldığıma pişman oldum açıkçası . 2 aküyü bağladım jel akü diye söylenen markasına bakmam lazım sarı olan aküden şimdilik kısılma yok ama yakın zamanda gene başlar dayanamıyorum arabayı her açtığımda sessiz süremem abi 2 aküde tam dolu halde öyle tatlı bass alıyordum ki şarja vakit kalmadığı için zamanla düşüyor o zamanda hem bassın tadı kalmıyor hemde kısılmalar başlıyor bakalım kapasitör dedikleri gibi doyurucu gelecekmi bi kaç haftaya anlarız allahım kaza bela CEZA vermesin keyifli sürüşler
    AMİİNN rabbim cümlemizi korusun : ) ama bence o 100 liraya aldığımız cadenceler falan hikaye hiçbir işe yaramıyorlar.... aldığım gibi iade ettim geri.. şimdide kıstım bassı hem kafam rahatladı hem araba rahatladı yaw : ))

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Burak Şen
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz

Alıntı usa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek sorun akü
    evet %100 öyle akü az daha haşlansın da dayayacam 75 amperi : )

erdem turasan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

abi benim sistemi ilk başta tek aküyle start vermiştim kapasitör felanda yoktu koca mono anfi 2 adet 1000 rmslik bass bir stereo anfi aküyü resmen sömürdü çalışır haldeyken akü 15 dk dayanmadı sıfırladı yeminle marşa basamadım ama o haldeyken zayıfladı halde kesme yapmadı sadece bassın şiddeti düştü eğer aküden diye düşünüyorsan 90 amper yada 75 ne bulursan kaputu aç yanıda 2.aküyü deneme amaçlı bir tak artısını eksisini bağla birbirine dene bakalım yine kesme yapacakmı? yapmazsa o zaman yüksek amperli bir akü takarsın

Sayfa 2/2 İlkİlk 12