Alıntı SRDanger9600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bendede 2x1000 rmslik 2 mac audio var sierra danger 9600 d mono anfimle besliyorum tabi o anfiyide 2 aküyle anca doyuruyorum cadence 2.5 farad kapasitör alıp takmayı düşünüyordum nette sorun yaratıp yaratmadığını araştırırken siteyi ve senin konunu gördüm üye olup yardımcı olmak istedim.
şimdi mono ane sorun olamazmı başka bir anfiyle denedinmi?aneki sigortalar kaçlık yada kaç amperlik sigorta kullanıyorsun ? ayrıca kullandığın power kablolarının kalınlığı nasıl benkiler nerden baksan işaret parmağım kalınlığında ki senin sorunun bana göre power kablondan kaynaklanabilir akımı yeterince alamıyor gibi , aynı sistemi mono anfin+baslarını ve stereolarını başka bir araca takıp kontrol et,,hayatta bir müzik zevkimiz var yarım bırakma biraz araştır derim
Sağolasın kardeşim.. benimde bu zevkten mahrum kalmaya gönlüm razı olmadı zaten tekrar taktım araca.. yanlız bass kntrolu en düşük seviyelere getirdim öyle kullanıyorm ve gördüm kü böyle bile harika ses veriyomuş ayrıca aracıda kasmıyo : )) gelelim senin sorularına amfinin üzerinde 30 luk 3 adet sigorta var power kablosuda 8 GA takriben yarım parmak kalınlığında.yanlız ben bu konuda seninle aynı fikirde değilim. şöyle açıklim; bence kablo yetersiz kalsa amfinin elektriğinde aksama olur düzgün çalışmaz bass iyi vurmaz.ama amfi canavar gibi çalışıyo yani araba teklerkende çalışıyo..birde kapasitörü taktığımda izledim tüm elektrik aksamı açıkken en fazla 13.5 e düşen akım bass vurdukca 11.8 lere kadar düştü