ayıpsın abi. her zaman yardımcı olurum herkese..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Can Kenwood KFC-W3012 nasıl sence? Infinity için fiyat araştırması yaparken gözüme takıldı.
Avcılar - Istanbul
abi değerler iyi ama modeli hiç görmedim. kenwood yumuşak ses verir genelde bas sesinin sırtına vurmasını istiyorsan pek tatmin etmeyebilir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Anladim Can, ya 2-3 gundur ara ara zor buldum ithalatcisi da getirmiyormus, gittigidiyordakinden de dogru duzgun bilgi alamadim, bi ton tesisatci gezdim bugun yok. En son sahibindende buldum o da bana baya uzakti, neyse ki elemanlarindan biri bana biraz yakin oturuyor birazdan onla bulusup alicam.
Avcılar - Istanbul
2012 MODEL FORWELL GMX - 4060 AMFİ SOKK FİYATA - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 88464987
Can bas işini de hallettim bugün. Aldığım çocuk bu anfiyi'de önerdi. Sence nasıldır bu?
Benim pek kafama yatmadı bi de sana soriym dedim.
Avcılar - Istanbul
parasına göre yeterli amfi çok birşey beklemiyorsan yeterli gelir Infinity dist. firma sorunu var o nedenle ürünleri zor bulunmakta
Ben pek anlamam ama Can'ın bana önerdiği kendi amfisi vardı.Çok uygun fiyata buldum onuda.Bi bakın isterseniz,kendi gördüğündede yorum yapacaktır..
HEI HAA- 604 4 Kanallı Oto Amfi - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 67853027
Bora ve Yalcin tavsiyeleriniz icin tesekkurler arkadaslar.
Avcılar - Istanbul
Hayirli yolculuklar Murat. Bugun gittim dukkana Mesut sagolsun yardimci oldu. Spoiler kalmamis, marspiyel de 1 takim vardi onu da ben kaptim hemenMesutla birlikte orjinal spoileri taktik, sali gunu de marspiyelleri takariz dedi. Sali veya carsamba gunu denk gelirsek gorusuruz insallah.
Avcılar - Istanbul
Arkadaslar tesisat isini bugun bitirdim. Kullandigimiz malzemeler daha onceki yazismalarda da yazdigi gibi sound magus 160.4 anfi, infinity 16 cm mid takimi ve infinity 1260 bas. Tesisati da Aktepe sound'a baglattim su an ses gayet kaliteli ve gercekten cok guzel bi sistem oldu. Bu arada ben boyle guzel bi iscilik ve esnaflik gormedim, gercekten Emre olsun Arif olsun montaji yapan usta olsun cok iyi ve ilgili insanlar, simdi anladim ki bosuna bu adamlar isim yapmamislar.
Avcılar - Istanbul
Can arkadasimiza da ayriyeten sizin huzurunuzda tesekkur ederim. Bana cok yardimci oldu, sagolasin Can.
Sali veya Carsamba gunu marspiyeller de takilsin tesisat isciligini ve aracin genel gorunumunu sizlerle paylasacagim.
Avcılar - Istanbul
hayırlı olsun iyi dinlemeler keşke aktepe yerine başka yer düşünseydiniz ama memlunsanız sorun yok
Tesekkur ederim Yalcin. Neden oyle soyledin anlamadim?
Aslinda Yalcin ben eski DJ'im daha evel ben sistemleri kuruyordum, baglanti sekilleri hemen hemen ayni ben sadece araclarda kullanilan markalarin hangileri iyi, hangileri kotu bunun hakkinda cok tecrube sahibi digilim. Bu tesisati ben de kurabilirdim fakat malzeme ve takimlarim olmadigi icin ugrasmak istemedim, isi ehli olan biri yapsin istedim. Bircok yer gezdim, hemen hemen Aktepenin verdigi fiyat teklifini aldim digerlerinden de. Bi de bircogunun kaziklama gibi bi gayreti vardi, burasi bana daha mantikli geldi bu sebeple burayi tercih ettim. Iscilik ve montaj da gayet basarili oldu memnunum yani. Burasi hakkinda bildigin olumsuz bisey varsa paylas en azindan daha sonra yaptiracak arkadaslarin kafasinda soru isareti kalmasin.
Avcılar - Istanbul
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri