Bir cift companent isini gorur ama onu bir bass ve anfi ile desteklemen gerekir yoksa tek basina companent ise yaramaz
Merhaba arkadaşlar,
Evo Active model aracım var, içindeki hoparlörler rezalet. Güçlü bir sistem istemiyorum ama sesi 25-30'da dinlediğimde bana eziyet vermeyecek, zevkle dinleyeceğim bir çift hoparlör istiyorum. Bir çift komponent alsan işini görür dediler, ne dersiniz ? 100-150 lira civarı para vermek istiyorum bu işe... Ne model ve ne marka tavsiye edersiniz? Hoparlör montajı garantiyi bozar mı?
Bir cift companent isini gorur ama onu bir bass ve anfi ile desteklemen gerekir yoksa tek basina companent ise yaramaz
amfi olmazsa fark yok denecek kadar az olur.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
giriş fiyatlı 100 lira civarı bir amfi ve 1 set 150 liralık kompenent yeterli olur mu? bas ihtiyacımı kompenentler az bir miktarda karşılasa da yeter, woofer düşünmüyorum.
ayrıca punto evo'daki teyp kötü diyemi amfiye ihtiyaç duyuyorum? GP'daki blaupunkt teypler daha iyi diye onda gerek olmuyordu sanırım?
piyasada bir çok montajcıda kampanyalar mevcut 400-500 tl'ye bas+amfi+1 takım mid veriyorlar montaj dahil ortalama bu rakamlardan başlamakta ama arkadaşların dediği gibi amfi olmadan çok bi fark göremezsin
idare etsin diyorsanız ikinci el ucuz yollu bir ampli ile normal seviyede bir komponent işinizi görür. max. 250 liraya malolur diye düşünüyorum.
Ben yaptim evoma ilk anfisiz jbl mit koydum tiz bi sesten baska bisi yok anfi şart teypde goruntu var ses yok
2. el amfi tavsiye etmem. ayrıca aynen puntoların teybi kötü çoğu aracın orjinal teybi kötü gerekirse 1 2 ay erteleyin ama amfisiz hiç bu işe kalkışmayın. canınız daha çok sıkılacak bi de üstüne para verdim diyeceksiniz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
evet g.puntoların teyp ses kalitesi kötü bu yüzden bende gittim işlemci aldım
evet teypler ve hoparlörler dandik arkadaşlar...
sırasıyla önce hoparlör aldım jbl'in... temiz sesi 25-28 gibi ses seviyelerine kadar temiz alabiliyordum...
sonra teyp değişti ve ohh dedim... şimdi basslar sönük kaldı anfi + woofer alıp tamamlayacağım...
kısaca hoparlör+anfi+sub şart... teypte olsa fena olmaz...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
evet kalite vasat ama ön kolsolda orj. dışı ana ünitenin görünüşü gözüme hoş gelmediği için işlemci almayı tercih ettim
bilirsin eksiden ekolayzer vardı şimdi baya gelişti dijital oldu ve ismi işlemci oldu benim aldığım audison bit one bir çok markada mevcut
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri