Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sony mi yoksa Pioneer teyp mi ?

cemre yoldurak
    mokoko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    22 HS 125
    Edilen teşekkür: 6

Standart Sony mi yoksa Pioneer teyp mi ?

arkadaşlar çok karasız kaldım ve bu konuda da çok bilgim yok arabamda jbl100 lik subwoofer 2 adet kompenant var ve 1500 lik jamesson anfi var sizce ne almalıyım su an çevirici ile orj teyp çalıyor yardımcı olun

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

tartışmasız pioneer bence

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

pionerr bence
    Keyif BMW'Dir...

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

kesinlikle pioneer derim başka marka dersende alpine
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

emre arslan
    petrolcü trakya_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 150

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartışmasız pioneer bence

+1000

zeki özkan
    santiago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 38

sony sadece marka başka hiçbirşey değil bence markayla ismiyle para kazanıyor ama bu konuda yılların değişilmezi efsane pionner derim

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

sony'ye hiç bulaşma derim pioneer iyidir bir çok yönden. ama sony'nin teyplerinde çıkışlar her zaman için daha kuvvetlidir.

cemre yoldurak
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    22 HS 125

tesekkur ederim galiba cevap belli pionerr

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

aynen sony alma pıoneer al

zeki özkan
    santiago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 38

nasıl bir bebek dünyaya gözünü açtığında ilk annesini görüyorsa,bende bu ses dünyasında gözümü ilk açtığımda karşımda pioneer vardı

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

İkisi de kaliteli markalar, Türkiye'de pioneer çok tutuluyor ama japonya'da kenwood ve aiwa çok tutuluyor.. Teyp seçerken tesisat donanımına, ek özelliklerine (RDS, TRF vs.) ve aracının iç ışıklandırmasına uygun teyp seçersin..

Yoksa Kenwood, Sony, Aiwa, Pioneer, Alpine bunlar benzer özelliklere ve ses çıkışına sahip markalar çok küçük teknoloji farkları var.. Marka taraftarlığına fazla kanmayınız..
    Saygılar.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Özellikle pioneerin 2din leri cok güzel tavsiye ederim Link

cemre yoldurak
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    22 HS 125

benim almak istedğim teyp bu en fazla 200 olsun diorum teyp için o yüzden seçtim sizce nasıl ya da başka önerebileceğiniz var mı acaba teşekkür ederim

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Kenwood da düşünebilirsiniz. MOSFET özellikli olmasına dikkat ediniz.. RDS modu olursa dijital radyo sinyallerini teybiniz alır ve yazıya dönüştürür ekranda kayar vs. hoş olur. Yeni tür teypler kısa dalga FM sinyallerini aldığı için (TRF) radarları da tespit edebiliyor bu da iyi bir özelliktir.

cemre yoldurak
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    22 HS 125

of ne çok özellik varmış ya ben sadece usb mp3 aux cıkışı var tmm diorum breah teknoloji cok gelişmiş gerçekten

Hmd Gnc
    hamdi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenwood da düşünebilirsiniz. MOSFET özellikli olmasına dikkat ediniz.. RDS modu olursa dijital radyo sinyallerini teybiniz alır ve yazıya dönüştürür ekranda kayar vs. hoş olur. Yeni tür teypler kısa dalga FM sinyallerini aldığı için (TRF) radarları da tespit edebiliyor bu da iyi bir özelliktir.
    TRF radar tespit etmez ve onun adı TA dır yani Traffic Anounce.aydın tünelindeki ananos gibi trafik anonslarını net alan kanalı seçer sadece.bizim standart teyplerdede var zaten ve radar tespit etmez.öyle birşey olamaz ki zaten radar tespit eden cihazlar var onlar bile yasak anında toplatılıyor.yanlış bilgilendirmeyelim.RDS isteniyorsa pioneer'in sonu xx50 ile bitenlerden (en yenilerin bazıları hariç) RDS yoktur.ama teknoloji marketlerinde satılanlarında var piyasadakilerde ama onlara 2 katı neredeyse para verilmez.sony lerde ise üzerinde BTM tuşu olan modellerde RDS yoktur.bana kalırsa sony alın ben kullanmıştım pioneerde kullandım ama artık pioneerler eski pioneer değil.ekranlarındada hiçbir görsel tabir yok.iyice pioneer kıstı malzemeden.sony hem çıkışı daha güçlü hem daha görsel zevke hitap ediyor hemde sesi pioneere göre daha tok bana göre.tavsiye edebileceğim model CDX GT-700ui.usb çıkışlıdır.yurtdışı üründür garantisi olmaz.panel ışığını istediğiniz yapabiliyorsunuz (bu çok güzel).7 band ekolayzerli falan harika.piyasadaki gt-650 aynı ürün garantili 500-600 arası ama gt-700 bulursanız en fazla 230tl civarıdır.arkadaş almış çok güzel.gerçi ben kamosonic kullanıyorum ve çok memnunum en azından standart gelen gp teybinden kat kat iyi tek sorunu arka koltuktan ekran silik görünüyo oda bizim gp lerde eğim olduğundan

bu arada xnode yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil verdiğin bilgiyi düzeltmek.sonra teybi alırlarda radarı yakalıyo deyip ceza yerler mazallah
    Konu hamdi1905 tarafından (07/06/2011 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

İlginç, eski aracımdaki Blaupunkt teybimin üzerindeki TRF butonlarına bastığımda Radar yakalama özelliği açılıyordu, açılım TA olabilir tabii Daha önceki Pioneer teyplerimin bazıları da radar tespiti yapıyordu, yolda radar olduğundahoparlörden beep beep şeklinde sinyal veriyordu ara ara.
    Ek bilgiler için teşekkürler.

burak yapıcı
    burak6230 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

arkadaşım pioneerden şaşma 100 200tl pahalı olsun pioneer olsun kafan rahat olur tabi genede son karar senin
    Grande Punto S5 1,3 Multijet
    Full Kit

Hmd Gnc
    hamdi1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginç, eski aracımdaki Blaupunkt teybimin üzerindeki TRF butonlarına bastığımda Radar yakalama özelliği açılıyordu, açılım TA olabilir tabii Daha önceki Pioneer teyplerimin bazıları da radar tespiti yapıyordu, yolda radar olduğundahoparlörden beep beep şeklinde sinyal veriyordu ara ara.
    Ek bilgiler için teşekkürler.
    benim eski kasetçalarlı blaupunkt tada TRF diye tuş vardı (Blaupunkt eskiden TA ya TRAFFIC derdi sonradan teyplerinde TA yazdı) hatta bastığımda 3 adet araba resmi çıkıyodu ekranda.o beep beep sesleri ise TA yani TRAFFIC açık olduğunda radyonun çekim seviyesi düşükse beep beep eder 30 saniyeliğine veya TA yı kapatarak susturursunuz.pioneerlerde,sonylerde,hatta kamosoniclerde ve tüm RDS özellikli teyplerde vardır TA.menülerindede TA ALARM seçeneği olur o bip bip sesi için.ama tekrar söylüyorum o bip bip radar değil

Alıntı burak6230 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım pioneerden şaşma 100 200tl pahalı olsun pioneer olsun kafan rahat olur tabi genede son karar senin
    pioneerin 8350sd diye bir modeli var yakında alıcam inş. 320 tl fiyatı var on numara cihaz.standart teyplerde başka tanımam.ayrıca hocam kafan rahat olur derken?senelerce sony kullandım tık demedi ne cd atladı ne çıkışı yandı vs.yani her iki üründede kafası rahat olur yeterki çn malı teyplerden uzak dursun.ben cdli sony mi satıp usb li çin malı aldım bitane.ses 20 den sonra basların yerini kulak tıkatan mid+cırtlak tiz sesleri alıyo.aman diyim

Cemal KÖYLÜOĞLU
    C(C)K cck1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 570

SONY nin oto grubunu tafsiye eden duymadım şimdiye kadar aksine uzakdur denildi...

Sayfa 1/2 12 SonSon