Anten çevirilerek çıkıyor ve çevirilerek geri takılıyor.
Arkadaşlar evo için kısa anten nereden bulabilirim maliyeti ne olur bir de çekim gücü değişirmi (+) (-) yönde son olarak da orijinal antenin ucu sökülüp oraya mı takılıyor... şimdiden teşekkürler...
Anten çevirilerek çıkıyor ve çevirilerek geri takılıyor.
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
sahibinden.com veya aksaray piyasasında muhtemelen vardır
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla immobilazer anten üzerinden çalışıyor anteni değişmek güvenliği ve aracın çalışmasını olumsuz etkilemesin
Ben kullaniyorum kisa anten radyo parazit yapmiyor. Goruntu olarak ta guzel duruyor.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
10-15 liraya güzel kısa antenler var...
@SinanUzun:İmmonun antenle alakasını anlayamadım,biri size hatalı bilgi vermiş olmalı...![]()
Arkadaşlar ben antenleri karıştırmışımaracın kılavuzunu okurken bir anten geçiyordu bir yerde yazılanlardan sonra kitapçığa bakıp yazanı buradan paylaşıyorum benim orada okuduğum anten farklı bir antenmiş
Fiat şifre sistemi : Otomobil hırsızlığa karşı ekstra koruma sağlayan elektronik bir motor bloke etme sistemi mevcuttur. Bu sistem kontak anahtarı yerinden çıkartılınca otomotaik olarak devreye girer.
Kontak anahtarının her birinin tutamağında motor çalışırken kontak ünitesi içeriiden yer alan özel bir anten tarafından radyo frekansındaki sinyalleri module eden elektronik bir tertibat mevcuttur. Modülasyonlu bu sinyal kontrol ünitesinin anahtarı tanımasını sağlayan bir şifredir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri