navitech QX-b513 modelini aldım arkadaşlar gayet güzel kullanışlı bir cihaz biraz kullandım bügün fena degildi. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
navitech QX-b513 modelini aldım arkadaşlar gayet güzel kullanışlı bir cihaz biraz kullandım bügün fena degildi. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
.................................................. ....................
Merhaba benim ilk navigasyon cihazım piranha fuga olmuştu bi sıkıntısı vardı tünel köprü altlarında çok sıkıntı çektim bazen uyduya bağlanması zor oluyodu bütün navigasyonların en büyük sıkıntısı gündüz ekranının parlaması istanbul ankara yolculuğu yaptım bu yüzden çok sıkıntı çektim. sonra cihazı sattım. simdi ise yeni bir cihaz almayı düşünüyorum
ilk başta 7" olmasını istedim ama 7" de kaliteli cihaz yok aslında bana parlamayan ekran olsun istiyorum seastar arkadaşın aldığı cihazın o özelliği var.
senden ricam cihazdan memnunmusun ve video lzlediğinde takılma oluyormu bi deneyebilirmisin benim eski piranha cihazımda takılmalar oluyodu ve güneş vurduğunda nedt gözüküyormu çünkü çok kötü sorun oluyor..?
Konu ulas35 tarafından (23/03/2012 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri