arkadaşlar öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun.size bir sorum olacak.aracın orjinal ses sisteminden memnun değildim özellliklede teypten.mp3leri sürekli atlıyordu ve cd yapmaktan sıkılmıştım.hoparlörler berbat durumdaydı bası bırakın ses adına bişey yoktu sadece tweeterlardan tiz bir ses geliyordu.önce hoparlörleri değiştirdim pioneer yaptım ses arttı ama baslar ölüydü.teyp gene canımı sıktı zaten ben direksiyon kumandası ve öndeki radyo ekranını hiç kullanmıyordum ve gittim pioneer sd kartlı usb li animasyonlu bi teyp aldım yanındada jbl sağlam mono amfi ve subwoofer aldım.şu anda ses mükemmel inletiyor teypte çok hoş.ama şöyle bi sıkıntım var.toplamda tüm sisteme teyp dahil 500 tl verdim.acaba bu yaptığım işlemler gereksizmi?özellikle blaupunkt cd mp3 orjinal teybi değiştimek.içim hiç rahat değil pioneeri satıp aux kablosu ve deck çeviriciyle orjinalimi kullansam ama kapılarda distorsiyon sorunu olur çünkü orj. de bas filtresi yok.bi fikir verirseniz çok sevinirim vicdanım hiç rahat değil