Ben orjinal teyp ile kullanıorm kapılar mid tiz bagaj kutu bas problemsiz hem tesisat olduğuda belli olmuyor
Ben orjinal teyp ile kullanıorm kapılar mid tiz bagaj kutu bas problemsiz hem tesisat olduğuda belli olmuyor
efendim herkese merhabalar. ben fiorino'ya amfi bağladım fakat remote kablosunda takıldım. rem. kablosu radyo antenine mi bağlanacak. bir de anten girişi iki kutuplu, hangisine bağlanacak. bilgi verirseniz çok sevinirim.
hayır antene bağlamıyacaksınız.remote için ya teybe ekstradan iso soketi yapıp teybin arkasındaki "AUT. ANT." çıkışına bağlıcaksınız ya kontaktan kablo çekeceksiniz (araba kapalıyken amfi çalışmaz bu yüzden pek tavsiye etmem) veya aküden kablo çekip araya switch koyun arbaya bindiğinizde açın inerken kapatın ama tavsiyem pek anlamıyorsanız iyi bi oto elektrikçiye götürün teybe ekstra soket yapsınlar böylece teyple beraber açılsın.
serviste arka aux girişi için bir kablo satılıyor. 15-20 lira civarı o kablodan al mavi kablo amfi için anahtar görevi görüyor. ayrıca aux bağlantısını o kablo üzerinden yapabilirsin. amfi için deck çevirici yerine teyp içinden canlı uç alırsan( servis halleder) ses kalitesi daha iyi olur.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri