Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Nereden
Ankara
Rengi
Yok
Edilen teşekkür: 217
hakandurak Nickli Üyeden Alıntı
kaç gb usb destekliyor dostum
abi 4 gb lık flash bellek taktım içinede 10 tane klasör açtım, içleri neredeyse 70-80 parçayla dolu. ama 22 klasöre kadar açıldığını yazıyodu bi abimiz, ürün bilgilerindede 16 gb a kadar desteklediği yazıyor
abi 4 gb lık flash bellek taktım içinede 10 tane klasör açtım, içleri neredeyse 70-80 parçayla dolu. ama 22 klasöre kadar açıldığını yazıyodu bi abimiz, ürün bilgilerindede 16 gb a kadar desteklediği yazıyor
bir arkadaşımda vardı 16 gb flash bellek ona her biri tek şarkıdan oluşan 3 klasör açtık çaldı. ben 4 gb kullanıyorum bir sıkıntı yok. evet dediğim gibi bende 22. klasör açık ve çalıyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri