çok teşekkür ederim hemen bi tane alıcam valla
şimdi bu ürünün en sağlam olanını en uygun fiyata nereden alabiliriz onuda belirtirmisiniz artık?
valla hocam ilk mesajımda da yazmıştım sahibinden, gittigidiyor ve sanal pazar gibi sayfalarda var.
ben ;
Oto Teyp Usb Sd Mp3 Aux Tüm Araç Teyplerine Giriş - SanalPazar bu arkadaştan 2 tane aldım gayet te sağlam çıktılar. ha yok güvenmiyorum diyorsan
Fiat Punto Digital Music Orijinal Müzik Çaları ( USB & SD )li çalara çevirici modül - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com buradan da alabilirsin ama fiyat farklı doğal olarak.
TeşekkürlerAynı ürün için büyük fark var bence ikiside aynı marka. Yukarıdaki linki tercih edeceğimde; taksit imkanı varmı daha üye olmadım göremedim?
merhabalar ben cihazı int ten aldım simdi elime gecti birazdan monte edicem ama icerisinden cıkan kabloya baglı olan iki ince kablo daha var onlar nereye geliyor anlamıs degilim yardımcı olurmusun?
valla onu ben de anlamadım teybin arkasına takılan yerdekileri diyorsun sanırım hocam bana onlar birbirlerine geçiyorlarmış gibi geldi ben de öyle bağladımyeni geldim daha eve de ondan geç cevap için özür.
bu arada iyi günlerde güle gülle kullanın. bir sorununuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
anladıgım kadarıyla aux bölümüne mi takılıyor yardımcı olursan cok memnun olurum..
arkadaslar simdi bende aldım güzel oldu ses kalitesi iyi cd derdinden kurtuldum sonunda![]()
hallettim hocam yinede ilgin icin tesekkürler![]()
Ben de ürünü ekimden beri kullanıyorum. Montaj konusunda shellcininabisi isimli üyenin çok yardımını aldım kendisine tekrar çok teşekkür ederim.
4gb sd kart ile kullanıyorum notebooktan hızlı bir şekilde parça atmak mümkün. Yalnız youtube dan çevirdiğim bazı şarkıları çalmıyor. bu da can sıkıcı biraz
Onun haricinde cd nedir cd yazmak nedir unuttum. (zaten bilgisayarımda cd writer yok çok zorlanıyordum)
Ses kalitesi de gayet iyi durumda.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
ya ımrenıyourm vallahı ucuzu yokmu bunun![]()
10. klasörden sonra okutmayı bir türlü çözemedim![]()
konuyu takip eden arkadaşlar için edit: arkadaşlar malum navigasyonu aux üzerinden bu cihaza bağladığımızda navigasyon şarja takılıyken baya bir gıcık ses çıkıyordu. bu gün bir işim dolayısıyla uğradığım bir elektronikçi abime sordum ve bana bir kablo verdi bununla dene diye. ne ses kaldı ne cırıltı. parasını vermeye gittim az önce şase teli olduğu için yapıyor falan dedi ama anlamadım pek. benim anladığım dilden konuşayım bennormal stereo jacklarde 2 çizgi varken bunda tek çizgi var. sanırım stereo görünümlü mono kablo bu. aşağıda bir resim buldum ve ekledim.
Konu shellcininabisi tarafından (27/12/2011 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.
Konu shellcininabisi tarafından (20/01/2012 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Bende tam bunun altın uçlusu varmı diye bakıyordum. Dostum bu kablo kaç cm? Torpidoya Yetişiyormu? Bizede temin etme şansın varmı?
valla hocam bendeki 1 metre kadar bir şey hatta uzun bile geldi. şimdi onu sabitlemenin yolunu arıyorum.
keşke size temin etmek gibi bir şansım olsa.. profilimde izmir yazıyor ama manisanın kula diye minik bir ilçesindeyim ve aldığım kişide 2 tane vardı , birini ben aldım. ama muhtemelen bulunduğunuz yerde vardır elektronikçiler vs. onlarda da muhtemelen vardır.
bu arada hocam 10. klasörden sonrası olayı ne oldu sizin hala açmadı mı? valla ona elimden bir şey gelmiyor ya bu gün abarttım hatta bakalım nerede duracak diye her klasör 1 şarkı attım 33 tane klasör açtım 22 de kaldı benimki de.
Konu shellcininabisi tarafından (27/12/2011 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri