Merhaba arkadaşlar aracımda bulunan ses sistemini genişletmeye karar verdim...bu sefer aracıma görüntü sistemide koymaya karar verdim...Elimde olan malzemelerin resimlerini buraya koyuyorum... abime(Leon48) yardımları için teşekkürler...
Power Acoustik Ptid-7002nr 7" In-dash Widescreen
Eversonic marka 7'' kafalık mönitörü
38 cmlik kicker bass
JVC ks-ax3004 amfi
JBL gto 65080 mid takımı
boss 2.0 farad kapasitör
JVC CS-V 6936 OVAL HOPARLÖR 310W
güzel olur fakat epey pahalıdır sanırım bunlar birde şu kafalığa takılan ekranlar nasıl sağlıklımı kullanışlımı kullanan arkadaşlar varmı birde fiyatı kurulumu nakadar acaba ?
evet bende merak ediyorum kafalıklar tek halindemi satılıyor ve nasıl bağlantısı vs cd ilemi çalışıyor bilgi verirseniz seviniriz teşekkürler..
valla bugun gordum aracı fena bısı olmus hatta takasa gırelım dedım ceme yanasmadı pek![]()
Captaİn Jack Sparrow
kenk sonunda yaptın ha hayırlı olsun![]()
TSİ Jetta.
hayırlı olsun. güzel sistem yapmışsın.ovaller için pandizotu kestircekmisin.yoksa mdf den yeni yaptırıp ince halıfleks lemi kaplatacaksın.
JBL mid takımının aynısı bende de vardı, çok ama çok memnundum..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
kurulumu ile birlikte 700-800 arası bulabilirsiniz....yeni aldığımız için nasıl bir randıman alacağımızı bilmiyorum...şunu söyleyebilirim herkezin gözleri sizin üzerinizde...
ççift olarak satılıyor...kafalıklar orta konsola bağlanıyor...ön konsolda ne varsa arkada da onlar var...fakat usb ile kafalıkları konsoldan ayırabilirsiniz
ilk cihazımda kestirmiştim böyle kullanıcam
Dizel olmasaydı her türlü takastaydı...![]()
bende gördüm yapılıyodu birşeyler puntoaz sana ne oluyo böyle sürüngen![]()
o jbl in power serisini al 50 100 daha var sen ses nasıl çıkıyor o zaman gör) bende 4 takım 2 yollu power serisi var hatta şimdi 2 takım 3 yollu alıcam ama bende jbl power serisi amfisi de var yemin ediyorum müzikten müthiş zevk alıyorum
biraz süründürüyoz artık ım...bu sistem benim arabaya cuk diye oturur...
sonunda sistemi tamamladık...resimleri aşağıya koyuyorum...
ve mutlu son...
RedStormdan bir kare
Mert35ten bir kare...
![]()
hay maaşallahh
TSİ Jetta.
Hocam aynen hayalimi gerçekleştirmişsin güle güle kullan hayırlı olsun çok başarılı...
Valla harika olmuş yaa Maşallah diyelimde göz değmesin![]()
Totalde ne tuttu böyle bi sistem Cem ?
Harika olmuş... Eline emeğine sağlık ve güle güle kullan...
Güzel olmuş diyecem de ana ünüteninde yerine konmuş halinide koysaydın keşke onuda görseydik emeğinize sağlık
Cok iyiEmeğinize sağlık..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri