kompenantlar hakkında bişey diyemeyeceğim ama anfi seçimin hoşuma gitti. kullanan bikaç kişiyi biliyorum çok memnunlar.
iyi akşamlar arkdaşlar.Bildiğiniz üzere puntolarımzda düşük kaliteli ses sistemi bulunmaktadır.benım isteğim ise sub. kullanımına gırmeden kapılara companent takıp anfiyle beslemek.bu konuda bılgısı olan ve yapmıs olanlar varsa bilgilerine ihtiyacım var.Elimdeki ürünler bunlar fakat kompanentte ne alcagıma karar veremedım. sizce hangısı daha ıyıdır?
anfi:
FORWELL FLT4060 ANFİ DAHA UCUZU YOK... GittiGidiyor.com'da #39804708
Companentler ise;
HERTZ DSK 165 2 YOLLU MİD TAKIMI ORJİNAL İTALYAN GittiGidiyor.com'da #40354421
kapında öde şok kampanya 16cm 6508 jbl kompenat kırasovırlı sahibinden.com'da
KİCKER DS650.2 16CM MİD TİZ TAKIMI ORJİNAL ÜRÜN GittiGidiyor.com'da #38976686
kompenantlar hakkında bişey diyemeyeceğim ama anfi seçimin hoşuma gitti. kullanan bikaç kişiyi biliyorum çok memnunlar.
xetec de uygun fiyatlı güzel bir amfidir tavsiye ederim
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hocam Mid Takımında Sana Tavsiyem Ucuz Yollu Birşey Arıyorsan CADENCE FXC6K Bu Modeli Dinlemen Lazım Gerçekten Alt Grupta Çok Kaliteli Çalan Mid Takımı Piyasadaki Fiyatı Ortalama 110 - 130 tl arası değişiyor..ve bu midleri en güzel besliyebileceğin amfi tavsiyemde JBL GTO - 1004 serisidir....Ve Hocam Sana Tavsiyem Bu Tip bir Alışverişi Türkiyede En Ucuz Yapabileceğin Yer İstanbul Eminönü Tahtakale Bir Gün Zamanını Ayır Bir Liste Yap Gel Fiyat Al En Hesaplı Burada Bulursun Ben Tahtakale İş Merkezinde Yeni Nesil Elektronik Var...Ben Genelde Her Yeri Gezdikten Sonra Ordan Gidip almışımdır..gerçekten çok ucuz ve istanbulda tesisat dükkanı olanlar bile ordan gidip alıp müşterilerine satıyor..
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
şu kickerları bir türlü sevemiyorum hep arıza yaratıyor
tavsıyelerınızı dıkkate alıcam. bu arada tahtakale işi daha cazıp gelıyor.ama kompanent hakkında jbl tercıhım olmamalı mı?
Fatih biraz araştırmamla ınternettede buldum söylediğin ürünü.ve bu ürünü Forwell anfiyle beslesem nasıl olur sizce.
Cadence FXC 6K 16CM Compenant Hoparlör Mid 300W GittiGidiyor.com'da #40106402
Cadence FXC 5K 13CM Compenant Hoparlör Mid 240W GittiGidiyor.com'da #36415349
Evet Söylediğim Ürünler Bunlar Gerçekten Verilen Parasının Hakkını Veriyor Alt Gruptaki En İyi Mid Takımlarından Biri Amfin Bu Midleri Besler Ama Amfinin Kalitesi Ve Nekadar Randımanlı Olacağını BilememEğer Biraz Üst Grub Mid Takımlarına Çıkmak İstersen İnfinity Ref-6530CS modelinide araştır..bu modelinde piyasa fiyatı 150 - 180 tl arası değişiyor...ama cadenceler senin işini fazlasıyla görücektir..JBL mid takımını alma Tavsiye Etmem BASSları Güzel...Zaten Mid Takımı Koyucaksan Elin Mahkum Bagajada Bi Subwoofer koyucaksın yoksa hiç bass olmaz tesisatında heleki orjinal teyiple dinlemeyi düşünüyorsan hiç tesisat yapma çünkü hiç ses alamazsın çok kalitesiz bir tesisat olur...sana ilk önce pionner sub kontrollü 2 amfi çıkışlı bi teyibi lazım verebileceğin rakamı söylersen sana en iyi modelleri tavsiye ederim..
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
Kicker bass kullanıyorum gayet sağlam ama amfilerini bilmem.
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kicker bassları sert çalar çok dip frekansları alamaz rock müzik tarzı ve benzeri müzikler için çok iyidir...fakat günümüzde dinlediğimiz hip-hop ...rap yabancı disko müziklerdeki en dip frekansları bile çalan en iyi bass jbldir en dip frekansları yakalar ve çalar o yüzden size tavsiyem çift bobin bir jbl bass alın ve iyi bir mono amfiyle 2 ohmda girin dinleyin bass nasıl çalıyor![]()
Evet kicker sert bagaj kapaklarının düşmanı ama değişmem jble.
bence 6 kanal bir amfi ve 2 takım 16 compenant işinizi bi hayli görür..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkadaşlar iyi hoş güzel diyorsnuz da.benım ıstedıgım akustıgı gusel olsun öyle gum gum bas ıstemıyorum.örnegın bazı araclarda orjınal sıstemlerde muzıgın sesını actıkca ses tatlı bır akustıkle artıyor.tek ıstedıgım bu.
Anfi de jbl'i tek geçerim.Geri kalanlar için kesinlikle pioneer 2 yıldır çok memnunum.
İmza kurallarını gözden geçirdim
6 Kanal Amfileri Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum Hiç Profesyonel Değil Ses Kalitesi Ve Beslemesinden Randıman Alamazsın...Teyip Olarak Tesisatın Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Teyibin Sağlam Olmalı Çok Abartıya Kaçmadan Pionnerın Sub Kontrollü Bir Teyibini Tercih Etmelisin...Amfileri JBL Tercih Etmende İyi Olacaktır..Bassında JBL Olmalı Mid Takımlarınıda Cadence FXC6K Yerleştirdinmi Bu İş Tamam Çok Profesyonel Değil Ama Seni Tatmin Edicek Bir Tesisat Olucaktır..Bu İş İçin Ne Kadarlık Bir Bütçe Ayırdığını Öğrenebilirmiyim..2inci El Tesisat Bulabilirim Belki Sana
butce olarak toplamda 500 lırayı gecmyecek.dedgım gıbı sub ıstemıyorum zaten araclarımzıın heryerınden ses gelıyor abartmak pek uygun olamdıgını dusnuyorum.
Ozaman hocam 2 takım Cadence FXC6K Mid Takımı Al : 250 tl
xetec veya forwell mid amfisi : 100-150 tl
orjinal teyibine dönüştürücü ile bağlarsın kablolar sigorta falan 100 lirada öyle harcasan
senin limit dolduama üstündekilerden iyi ses alıcağın kesin tabikide
benımde istegım buydu yoksa ses sıstemınn sonu yok ustundekınden tatlı ses alayım yeterlı.cok tesekkurler![]()
Bende arka kapılara taktırmak için 1 takım mid arıyorum önerileriniz benimde çok işime yarayacak sanırım..
amfi ihtiyacı olan varsa ihtiyaç fazlası amfimi satıyorum... Ücreti koymadım talip olan fiyatı belirlesin diye...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri