konuyu 2 tane elektronik mühendisi abime actim inceleme süresindeler şimdi ben teybimi feda etmeye hazirim bakalim ya olucak ya olacak![]()
Ben usb cd sd kart okuyuculu olanı internet aracılığıyla aldım montajını kendim yaptım arada sırada cd eror hatası veriyor ama genelde kullanıyorum memnunum
konuyu 2 tane elektronik mühendisi abime actim inceleme süresindeler şimdi ben teybimi feda etmeye hazirim bakalim ya olucak ya olacak![]()
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
benim teybi incelemeye vermiştim. yapabileceklerini söylemişlerdi ama işlerden bi türlü vakit bulupda yaptıramıyorum.
boyle devre yerıne bılgısayarlarda kullanılan card readerları cd changer kısmına baglasak calıstırabılırmıyız? xcarlık yapısı card readere benzıyor..
teyp mp3 okuması için önce gözünün sonrada programınla oynamak lazım ama kart okucu veya usb olur sadece başına oturmak lazım ama kolayı varken yada talep yokken neden yapılsın .....
agalar hiç uğraşmayı. ben olayı çözdüm.sanırım uygulamasını bu hafta bitiririm.
Hepsiburada.com : Sound Sound Box Fm/Usb/Kart Okuyuculu Müzik Sistemi SD-320 | Ev Elektroniği
böyle bi müzik kutusu alıp içindeki devreyi torpidoya saklayacam. ön gösterge panelini de aracın konsolda güzel bi yerine sabitlicem.ve olayı bitircem. elektriği aküden sabitleyip, kulaklık çıkışını teybe aux dan bağlıycam.
bende ona benzer bi müzik kutusunu 20 TL ye almıştım dışarda görüp , şimdi pc ye 5+1 sistem aldığım için boşa çıktı eğer fırsat olursa bi elektrikçiye gidip Erhan arkadaşın dediği gibi yaptırabilirim![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri