evet diyebiliriz. 12-13 aynı dır sadece kasaları değişik 512 kenarları yuvarlak 513 dikdörtgen daha keskin hatları var. ben 2 haftadır araştırıyorum hb den siparişi verdim merakla cihazı bekliyorum .
fiyat kalite olarak bakıldığında 200-300 arasında en iyisi navitech qx b512 midir?
evet diyebiliriz. 12-13 aynı dır sadece kasaları değişik 512 kenarları yuvarlak 513 dikdörtgen daha keskin hatları var. ben 2 haftadır araştırıyorum hb den siparişi verdim merakla cihazı bekliyorum .
Navitech PXB serisini öneririm, 1 yıldır kullanımıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım, aşağıdaki linkten konuyla ilgili detaya ulaşabilirsiniz:
https://forum.grandepuntotr.com/ses-...emi-aldim.html
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
next öneriyorum satış sonrası en iyi hizmeti veren firmadır yüksel elek.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
A101 de piranha nın bi modeli vardı 190tl ...radyo frekansından teype ses verrebiliyor bu özellik bile yeter almak için... birde bulutudözelliğide var..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
navitch 210 alın montajı kolay teyp üstündeki boşluğa navininin arkasından çift taraflı bant ile yapıştırın araç ta sabit kalsın evo nun parlak teyp konsul ile çok uyumlu
fiyatı uygun 250-300arası inceleyin
Partsworld-UK. Fiat / Alfa Romeo replacement dashboard mounting bracket for the TomTom Blue&Me Sat nav
Blue me Tom Tom yerine daha ucuz bir navigasyon takmak için bu linkteki Tom tom tutacağını alsak buna birşeyler uyduramaz mıyız?
Bence sen yeni model bir telefon al genelde hepsinde ücretsiz yenileme imkanına sahip maps ve gps servisli .hem navigasyon hemde telefon sahibi olmuş olursun. Ben kullanıyorum. çok da memnunun kablo yok dert yok vs....
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Piranha Leon.. Kendim kullanıyorum gayet te memnunum. Harita güncelleme ücretsiz..![]()
benim telefonda var navking - route 66
gayet memnunum ömür boyu harita güncelleme bedava
livin' on the edge
pirenha alınabilir ama üst versiyonları 100 liralık falan değil hem de ömür boyu güncelleme..
QX 513'ün bataryası değiştirilebilir batarya. Onun dışında bir farkları yok.
bu işe oldukça kafa yorduktan sonra "garmin nüvi 1410" aldım. (teknosa dan 400 lira vererekten)
sürekli kaybolan biri olduğum için navigasyondan tek beklentim vardı,adam gibi işini yapması,extra birşey istemiyordum.
tom tom un iki avantajı vardı, birincisi kablo derdi olmayacaktı. ama düşününce,aleti ön camın ortasına vantuzla yapıştırınca çakmağa kadar uzanan kablonun hayatımı mahvetmeyeceğine karar verdim.
diğer avantajı da blue me ile uyumlu olacaktı. ama extra bir özellik taşımayacaktı sadece ekrandan kullanım biraz daha konforlu olacaktı.
ama iki kat fiyat artı harita güncelleme için ek ödeme(ki buna çok sinir oldum) yetmiyormuş gibi harita başarsoft olmadığı için yetersiz performans gösterebilme ihtimali?
garmin den memnunum,işini gayet ii yapıo,görüntü gece gündüz gayet net, poi noktalarında her istediğin yeri bulabiliyorsun, uyduya bağlanma saniyeler içinde,aletin kaliteli olduğunu düşünüyorum... yani memnunum, pişman deilim, yine olsa yine yaparım![]()
Evo'daki BlueMe TomTom ön hazırlığa uyumlu 1000 TL'nin altında bir navigasyon alamamamız üzücü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri