dün akşam piranha fuga 5" bluetooth-fm trans. cihazı aldım. 229 tl'ye düşmüş fiyatı. başıma gelecekleri az çok biliyordum ama fiyatta uygun olunca az bi kahrını çekeriz dedim , daha 12 saat olmadı alalı lanet olsun dedirtmeye başladı...
fm transmitter bi halta yaramıyor. radyoda boşta buldugum ne kadar kanal varsa hepsinde denedim ama gelen sesler hep cızırtı , patırtı... adam akıllı bir görüşme yapamadım, bir müzik dinleyemedim. başım şişti sesle beraber çıkan cızırtıdan. zaten araç şarjı takılı olmasa hiç çalışmıyor fm trans. neymiş efendim anten görevi görüyormuş. görse ne olur çalışmıyor ki... bluetooth desen bi acaip telefonu nasıl bağladım inanın hatırlamıyorum. bi bağlanıyor bi kopuyor, sonra yok bluetoothu kapat-aç bilmem ne anca bağladım.
navigasyonu desen rezalet, evime doğru giderken , sürekli beni ters yöne saptırmaya çalışıyor. ne yaptığını bir türlü anlamadım cihazın. haritada gideceğim yeri işaretledim ama beni sürekli geriye doğru götürdü. ayarlarında da bir sorun yok, otobanlık e5'lik bi yolda yok , şehir merkezinde bir caddeyi adam tarif edemedi...
bu cihaza sahip olupta düzgün kullanabilen birileri varsa yardımını rica ediyorum, yoksa birazdan vatana gidip iade edecem. şimdiden teşekkürler herkese
Yer imleri