memet abi öncelikle merabalar bi kaç gündür siteye giremedim o nedenle cevap yazamadım abi sistemi emek 8 cadde de yaptırdım karalar elektronikte yeni benzinlik yapılıyo emekte onun tam karşısı hoparlörlere gelince ben kompenanat sistemi yaptırdım diğer arkadaşımızın gösterdiği ile aynı değil benimki gti serisi bu kompenant bi kaç yerde sordum aşşağı yukarı aynı fiyat söylendi bana zaten amfimide hi fi müzik sistemlerinden aldık alpine bölge bayi onlarda eleman arkadaş gönderip taktılar çifti 100 ytl ye sony nin de war ama bi kere yaptığımızı düşünürsek ilerde sorun yaşamayayım diye biraz paraya kıydık içime oturdu ama deydi yani bahçeli 7 beni dinliyo yaptırmadan önce çok yer gezdim sony den fiyat aldım dvd ekran dahil 3000 ytl yi geçiyodu bile ama herşeyi sony olmak kaydı ile geçen bi arkadaşımın arabasını yaptık bitane pııoner teyp 2 tanede hoparlör aldık 250 watt 420 ytl ye montajınıda yaptılar bizim orda gayet iyi ses aldı ama bass yok tabi kablo tesisatına gelince önden arkaya kadar selçe parmak kalınlığında 10 a yakın kablo geçti iç marşbiyenin altına gizlediler aracın orjinali bozulmamış gibi duruyo bütçeni 1000 ytl ye çıkarırsan iyi şeyler yapabilirsin yinede jbl derim gayet memnunum