çıkmaz ama bana kalırsan jbl kullan derim daha hoş bir ses veriyor
arkadaşlar bende evocular gibi evonun sisteminden memnun deilim
g.p de dah iises veriyordu ve kolonlarımı deiştiricem anfi ile şu kolonları baglamak istiyorum
ön:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü
Arka:
Ürün Detayları - Digicom - Pioneer Türkiye Distribütörü
fakat sorum şu arkada sorun çıkmaz ama arabanın sistem kitapçıgında önler için 165mm yazıyor burdaki kolon da 17 cm bir sorun çıkarmı kolonları kapıya serviste taktırıcam şimdiden teşekkürler
Grande Punto S5 1,3 Multijet
Full Kit
çıkmaz ama bana kalırsan jbl kullan derim daha hoş bir ses veriyor
kendimi bildim bileli pioneerden şaşmadım ama bir dinlicem seslerini
pcimde bile pioneer 6975 modeil 6*9 kolon var
Full Kit
kıcker yada alpın derim ön ve arka kapıların çapları farklı ama kucuk bır aparat ile bu işi halledebilirsin
hayır henüz takmadım ufak bir kaza geçirdim aracım şu an serviste hazır servisteyken kolonları alıp vermem lazım takmaları için ama düşünüyorum anfi ile baglamayı
Full Kit
kesinlikle hayır kolonlarla ilgili bir sorun olmaz servise kolonları alıcagımı söyledim amacım aracın kapılarını başka yerde söktürmemek getir takarız dediler.
Full Kit
yok arkadaşım öyle bişe ama bizim evoların orjinal teyiplerinde anfi çıkışı yokmuş duydugum kadarıyla dönüştürücü kablo ile baglanıyormuş ve anfi baglamayla servis dışı kalsaydı oooo bu kadar kolon ve anfi niye piyasaya sürülsün kimse almazdı
Full Kit
yanlız amfi bağladıktan sonra tybin arkasına bağladığınız çevirici ses alabilir bunu göze alman lazım motor sesi sinyal vs ayrıca iyi bir çeviri kullan seste sorun yaşama
ben de gelsin aracım ( olmayan araca don biçmek diye buna denir heralde) ilk yapacağım iş ses olacak öyle woofer falan düşünmüyorum ya da dikiz aynam sallansın istemiyorum
sadece araç kullanırken beni saran hoş tınılı bir sistem düşünüyorum. diğer konularda bir yorum yazmştım
babamın ford focusu gibi ses istiyorum.. (çok mu istiyorum?)
bir de amfisiz komp. hiç bir işe yaramaz heralde
Konu shellcininabisi tarafından (16/02/2011 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
merhaba
bende çeviri bağlatıcamda ses alır derken ne demek istediniz
maaliyet toplam ne kadara geliyor acaba sakıncası yoksa yazarmısınız![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
vallahi henüz anfi bakmadım ama electro world haramideredeki magzada 17cm de 13 cm de 1 takımı 89 lira anfiye henüz bakmadım
Full Kit
ses alması şudur kullanılan çeviricinin kalitesi çok önemlidir eğer normal veya ucuz yollu kaçarsanız yada sistemi yaptırdığınız kişi normal bişey takarsa siz gaz verdikce süratlendikçe motorun sesini tybe yani hoparlörlere verir yada farları uzun kısa yaptığınızda tiz bir ses verir yada sinyal verdiğiniz zaman sinyalın sesini alır yine bir tiz ses verir sonuç olarak amfi bağlatmakla bitmiyor iş ayrıca ucuz yollu bir sistem olsun diye ses sistemi yapmayın başınız çok ağrır 50 fazla verin adam gibi olsun yoksa eski sistemden pek bir farkı kalmaz yakın bir tarihte zaten gerçek bir ses sistemiyle dönecem yollara çerçeve siparişini verdim 10000 watt gücünde bir ses sistemi olacak ve surrond sistemi uygulayacağım yine
Sistemden memnun olmayanlar orjinalini iptal ettirmeden torpidoya ikinci bir sistem yaptırabilirler. Bu linkte cd changer ,turbo tımer vs konumlandırmış ama fikir olması açısından .......................
Infiniti G Coupe G35 Sport 2006 Model 50.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el
kardeş infiniti ile punto aynı deil olmaz bence![]()
Full Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri