genelde standart cıkıs 4*40 oluyo daha asagıda olana pek raslamadım acıkcası
teşekkürler bilgi için. olmadı bi çıkarıp bakıcam artık emin olmak için ne yapayımçıkarabilirsem tabi
![]()
çıkış için çıkaracaksan boşuna çıkarma arkadaşım sadece bağlantı şeması vardı benimkinin üzerinde
yapma yaw. en iyisi 4 tane 40 watt hoparlör alayım ben, gurcan45 arkadaşımızın da dediği gibi teyp standart 40 watt'tır herhalde.
welcome to my worldkimse bilmiyor bu bir sır olarak kalacak sanırım. Teybin markasını bile daha yeni öğrendik
![]()
ne teypmiş ama ya![]()
aynen![]()
Teybin markası delphi![]()
Evet onu öğrendikçıkışları kaç acaba?
bu arabaların fiyatı ondan ucuz yani bende alıyom ama okudukça yazıları çok ucuza kaçmışlar diyom![]()
valla teypçiye sorduğumda hiç orijinal teybi bozma puntoların teybi çok iyi hoparlörleri değiştirsen yeter dediler.
bir çok arabadan iyiymiş teybimiz![]()
Gp de kullanılan Blaupunkt u deseler tamam derdimde. Delphi ne ya? Tamam çok kötü değil kabul ediyorum benim işimide görüyor. Aslında düzgün hoparlörlerle denemek lazım bakalım nasıl diye...
Arkadaşlar Puntonun teybi ses olarak güzel sadece kaliteli hoparlör ihtiyacı var.
compenent ya da coaxial teyp her ikisinde de güzel ses verir. Fakat kaliteli ses için compenent derim.
peki arkadaşlar evo teybinin arkasında cd changer çıkışı var mı? şu changerden takılan usb + aux (xcarlink ti sanırım) almayı düşünüyorum da
Konu shellcininabisi tarafından (03/02/2011 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri