Abi ben ipod bağlıyorum ve kulaklıkla aldığım sesi aynen alıyorum. son derece kaliteli yani
ekleme: meka-shop.com | Blaupunkt - bluetooth/usb 2.0 -interface MP3 bunu buldum ancak site güvenlimi bilmiyorum.
Abi ben ipod bağlıyorum ve kulaklıkla aldığım sesi aynen alıyorum. son derece kaliteli yani
ekleme: meka-shop.com | Blaupunkt - bluetooth/usb 2.0 -interface MP3 bunu buldum ancak site güvenlimi bilmiyorum.
Konu OzzY tarafından (07/09/2008 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Amazon'dan sipariş ettim, amerika'dan gelecek, kargo ve vergide dahil 190'a mal olacak
Bence kargo ve vergi ile düşünürsek oldukça makul
Daha ürün elime gelmedi, gelince amazon'dan alışveriş konusunda detaylı bilgi veririm.
"What we do in life, echoes in eternity"
amazon Türkiyeye gönderim yapmaya başladımı???
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Amazon direk yapmıyor ama amazon altında faaliyet gösteren firmalardan biri gönderiyor. Electronics.
Daha elime ulaşmadı, Sınırı geçmiş ama![]()
bu alet hala birmodlarda bulunuyormu acaba..istanbulda nereden teymin edebilirim..fiyat konusu nasıl olur ??
arkadaslar benim anladıgım baya almak isteyen var bu urunu, uygun (200 civarı) bir fiyata bulsam ben de alacagım,
aslında toptan alıs yapabilsek bu fiyatlara dusebilir gibi geliyor bana,
Femoli sen bir el at bu olaya, istesen cok ucuza getirtebilirsin sen bu urunu![]()
yükarıdaki linkde 450 ytl yazıyo o paraya ses sitemini ayağa kaldırırım..
arkadaşlar ben navitech aldım hem sd kartlı hem usb girişli bide ona uygun çerçeve,montaj,200 ytl patladı, birtek kumandadan vazgeçtim 3 aydır alıştım valla hiç elim kumandaya gitmiyor, bi tek 200-250 ytl ye hoparlör alıcam pioneer işi bitiricem , daha ne olsun, hangisi uygun olur bizim arabalara onu arıyorum şimdi...
Valla ben blaupunkt bluetooth interface'ten hiç memnun değilim
Acabba telefonumda mı problem var alettemi anlamadım. Bazen telefonu tanıyor cihaz bazen bağlanmıyor hayır blaupunkt servisi de olmak üzere kimsenin bildiğide yok. Arabada telefonla konuşmak işkence oldu.
Hatta biraz daha çözüm bulamaz isem satarım...
blaupunkt USB bluetooth bütün mediamarkt lerde mevcut. ben dün baktım 195 ytl idi fiyatı. yorumları okudum dayanamadım bugün iş çıkışı gidip alıcam. montajıda gayet basitmiş. kendiniz bile yapabilirsiniz. internetteki sitesinden okudum. bence gayet hoş en azından orjinal![]()
beylikdüzünde yoktu dostum olsaydı alacaktım..fiyattan eminmisin.
Beylikdüzü'nde de vardı. Hem media Markt'ta hem de Beylikdüzü Birmot'ta. İsterseniz konuşurum onlarla istediğiniz yere yollatırım.
konuşursanız sevinirim..varsa kendim gider alırmda.
mediamark kesin yok diyor ama fiyat 187ytl getirmelerinin mümkün olup oldadığını sordum prosedürleri farklıymış falan garip konuştu elemanları bende umudu kesip birmodu aradım geçen hafta bir müşterilerine 280 ytl ye verdiklerini söylediler 100ytl takmak için almadılar sa biraz fazla fiyat farkı var gibi müsait zamanda yüz yüzede görüşüceğim.
takması çok basit. kendiniz bile takabilirsiniz...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ucuz yollu araştırmaya devam edeceğim ordaki arkadaş kar falan aldıklarını 300ytl ye sattıklarını söyledi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri