Bu gun kendim montaj ettim site içindeki bilgiler sayesine çok basit bir olay bu arada cd çalarim gurindig marka...
ses kalitesi mp3 çalara gore çok farkediyor ve çok azda olsa ses kaybi var ama tavsiye ederim...!
Bu gun kendim montaj ettim site içindeki bilgiler sayesine çok basit bir olay bu arada cd çalarim gurindig marka...
ses kalitesi mp3 çalara gore çok farkediyor ve çok azda olsa ses kaybi var ama tavsiye ederim...!
arkadaşlar bende mp3 ümü bağlamak için bu söylenen kablodan almak istedim daha önce verilen mail adresinden kablo ellerinde varmı diye sordum. gelen yanıtta o kablonun GP lerle tam uyumlu olmadığı (ki zaten biliyoruz kesip biçicez etrafından ) modifiye edilmiş halinin olduğunu söylediler,40 YTL de bi fiyat verdiler. bu kablodan alan oldumu? çok değil mi bu fiyat? resimde yollamışlar.
walla eski arabama yaptırmıştım setçi 30 ytl almıştı takılması dahil.
bende setçiye bi sorsam diyorum gerçi lehim falan yapılmasına sıcak bakmıyorum o yüzden orjinal bi parça olması önemli. acaba orjinal mp3 çalan setlerimiz ne kadar(dynamic versiyonlarındakilerden) yedek parça olarak bilen veya değiştiren varmı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri