bahsi geçen cihaz bu. aux un ucuna bağlayıp telefon lpad gibi cihazlarla eşleştiriyorsun hepsi bu.
https://www.youtube.com/watch?v=EBz--JWdU8w
Aux kablosundan 4 damar çıktı ben bunu üç damara indirip Fiat linea aracıma aux girişi yapmak istiyorum nasıl yaparım?
Aux kablosunun renkleri siyah beyaz yeşil kırmızı üç damara indirmem gerekiyor ?????
bir önceki sayfada yani 12. sayfada resimli anlatımını yapmış arkadaş.
Arkadaşlar
https://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-202905-2357-0
Linkteki cihazlardan bağlayanlar var mı?
Tavsiye ve bağlantı konusunda bilgi verir misiniz?
Öncelikle herkese merhaba.
Cihazı aldım ve bağlantısını yaptım. Fotograf çekemedim fakat kısaca anlatayım ve bir tavsiyede bulunmak istesim.
Cihazı aldım ve cihaza elektrikçiden almış olduğum devre kutusuyla güzel bir muhafaza yaptım.
Ses bağlantısı olarak aracımda zaten aux çıkışı daha öncesen yapılmıştı. Aynı kabloyu kullanarak ses bağlantısını yaptım. Önemli ve tavsiye edeceğim konu ise elektrik bağlantısı. İzlediğim birçok videoda elektrik bağlantısını teybin elektrik giriş kablosundan alınıyordu. Önce bende bu şekilde yaptım fakat. Elektrik kontağa bağlı olmadığı için cihaz devamlı açık kaldı.
Kesinlikle elektrik bağlantısını kontağa bağlı bir yerden almanızı tavsiye ederim. Ben çakmaklıktan aldım.
Konu hakkında sorularınız varsa yardımcı olabilir. Bir önceki mesajımda bulunan linkten aldım modülü. Kumandası bozuk çıktı. Mesaj attım hemen yenisini kargoluyorlar kumandadanın. Satıcıyıda tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba ben de buraya yeni katıldım 2012 1.3 multijet easy modeli var bende. Aux kablosu taktırmak istedim teybi çıkarıp buradan gördüğüm gibi bağlantıyı yapıp ayrıca aux yazısı çıkması için kısa devre yaptırdım. Aux menüsü çıktı ama ses duyulmayacak kadar derinden geliyor. Bu sorunu daha önce yaşayıp yardımcı olabilecek var mı acaba?
2013 model Punto aracıma Bluetooth bağlattım. Fakat Bluetooth hep açık hep aktif. Aracın kapılarını kitlendikten sonra 24 saatte geçse dahi, aracın yanına gelip telefon ile Bluetooth'a bağlanabiliyorsunuz. Bu durum dolayısıyla aküyü de azda olsa olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim yanlışlık nerede? Takan eleman; bağlantıyı teyp enerji kablosuna yaptım, sizin arabalarda kapıları kitledikten 20 dakika sonra teypte kendini tamamen kapatıyor. O zaman Bluetooth'ta kapanır dedi ama kapanmıyor.
Aynen o şekilde bağlattırdım bugün sorun çözüldü teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri