Soner sen nittin böyle ya :D süper bi çalışma olmuş :D
Printable View
Soner sen nittin böyle ya :D süper bi çalışma olmuş :D
Erkanım dinlemen lazım burdan anlatmayla olmaz. :)
önlere ve arkalara component düşünüyordum bu bilgi süper oldu.. sadece önlere ve bir subwoofer yeterli olacak o zaman.. :)
infinity kappa 120.9w (2/4ohm 50-350rms) subwoofer sipariş verdim.. önlere de kappa 65.9 cs 16cm component (90w rms 2 ohm) almayı planlıyorum.. amfinin gücü yeter sanırım..
Merhaba forum a yeni üye oldum... yaklaşık bir ay önce bende evo active 1.3 multijet aldım... Müzik sistemi gerçekten yetersiz ve o kadar paraya rağmen berbat ses veriyor. orjinal cd çaların iyi olduğunu tahmin ediyorum... Mid takımları ile bu sorun gerçekten çözülebilirmi? Bir de kapı kollarının olduğu yerlere alacağımız hoparlör takımının tizleri yerleştirilebilirmi?
Merhaba hoşgeldiniz foruma.. aracınızda hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Gelelim sorunuza, orjinal cd çalar sandığınız kadar iyi değil. mid takımı ile çözebilirsiniz sorunu ama illaki bir mid amfisi almanız gerekir. orjinal teyp ile amfi kullanabilirsiniz dönüştürücüler var.. normal amfi çıkışlı bi teyp kadar olmasada idare eder.. ön kapılarda tiz yeri zaten mevcut oraya taktırabilirsin, arkada da yer var ama kapalı tesisatçın onu açar arkadan kesiverir açılır.. görünür biyerleri deldirmenize gerek yok..
amfisiz mid alayım derseniz teyp besleyemiyeceği için şuankinden daha kötü sonuçlarla da karşılaşmanız olası :)