Sitedeki yorumları okudum, tek sıkıntısı ekran parlaklığının az olması sanırım. ekran ışığı az, plastiği parlak olunca gündüz görmek biraz sıkıntılı oluyormuş.
Oradaki yorumlara bakınca 'tamam cihaz uygun ve güzel ama bir kaç dolar daha fazla verip daha iyisini yine bu siteden bulmak mümkün' diye bir şey yazmışlar.
IGO8 yüklenebiliyormuş, Türkiye için en iyi haritayı sağlayan başarsoft un IGO8 haritaları çok rahat bulunabiliyor.
100 dolar iyi bir fiyat. Ben de 400 MHz lik işlemciye sahip GPS kullanıyorum, performansı gayet iyi, yanlış yola sapınca çok kısa bir sürede yeni rotayı hesaplıyor.
Zaten işletim sistemi Win CE core, yani bu türden bir cihazı çalıştıracak minimum eklenti ile geldiği için çok daha hafif, yazılan programlar daha hızlı çalışıyor.

Bir de FM vericinin iyi çalışmadığından bahsetmişler, muhtemelen bizim araçlarda radyo anteni arkada olduğu için + Türkiyedeki radyo kanalları frekans filtresi kullanmadığı için çok daha problemli olabilir.

Site güzelmiş, ben buraya dadanırım artık. En azından adamlar ürünü aldıktan sonra yorum yapıyorlar ve objektif değerlendiriyorlar.
Yorumlar hepsiburada.com daki yorumlardan çok daha güzel ve detaylı.

Hepsiburada.com daki yorumlara bakıp ürün almak çok riskli, 'en uygun fiyatlı bu gibi geldi, henüz elime geçmedi ama çok güzel görünüyor' gibi bir yorum yapıp üstüne de 5 yıldız veren adamlar var.