teşekkürler arkadaşlar
Bugün dinlemek nasip oldu muhteşem tatmin verici bir sesi var aletindup tıs dup tıs
plakaya sünger takmayı unutma bulut![]()
teşekkürler arkadaşlar
Merhabalar Bulut,Oncelıkle Hayırlı Olsun iyi günlerinde kullan..pıoneer TS-A172C Modelleri ses Kalitesi bakımından iyidir..Aldığın 5kanal anfi gayet güçlü..pıoneer TS-A172C Normal teyp çıkışları ile çalışan bir üründür oyuzden anfinin stereo Kanalarındaki gain ayarlarını düşük olarak kullanırsan Mid takımlarının tizleri yanmaz..
Saygılar
Hayırlı olsun , aynı amfi'den bendede mevcut =)
![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Ellerine sağlık Bulut'cum. Ama demedi deme. Yüksek volümde dinlersen arabanda ne plaka kalır nede cıvata. Hepsini gevşetirsin. Zaten gölbaşında açtığında üzerimdeki elbise titriyordu. Plakan hüdayda oynuyordu.
yanlız oldukça tatmin edici bir sesi variçimde hissettim basın vuruşunu yani
![]()
bulut kardeş tesisat güzel olmuş güle güle dinle kardeşim, gördüğüm kadarıyla 50 amp.lik orjinal akün ömrünü tamamlamak üzere,yakında 60 amp.lik yeni bir akü alırsın gibi geliyor bana....
bilgi için tesekkür ederim.
Arka kapılar'da ki tiz'lerin içi boş mu yani arkadaşlar... yer sadece görüntü için mi ?
evet sadece grüntü dikkatli bakarsanız deliklerinde kapalı oldugunu görürsünüz. benim 2006 GPemde öyle. Mikro matkap ile delebilirisiniz ben öyle yaptım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri