Alıntı Shellci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teyp 4X50 Watt max gücü. önemli olan RMS değeri. Yani teyibiniz 4X22 Watt RMS'dir. Ana ünite olarak seçiminiz güzel. Comp için amfi takmam gerekiyo mu diye düşünürken sub'lı falan bir giriş sistemine yönelmişsiniz malesef bu işlerin sonu yok..

Benim size önerilerim:

Amfi: Soundmagus H500 5 kanal amfi
260 TL civarı.
4 ohm : 4* 90+300 watt RMS Güç üretiyor, sisteminizi rahat besleyecektir.

Mid takımı:
2çift alacaksanız, her iki takımı da aynı marka model almanızı öneririm. sesin çorba olmaması açısından.. Tesisatçınız ile birlikte akustik ayarı birlikte yaparsınız zevkinize göre birinin tizi kısılır birinin bassı açılır vs. vs.
HERTZ ESK serisi güzel bir seçim.
alternatif olarak; Kicker KS serisi olabilir..

Subwoofer olarak öneride bulunmam için genellikle ne tarz müzik dinleyeceksiniz? bu önemli.. ne bulursam dinlerim ben diyorsanız JBL GT5 öneririm.

mehmet önerin için teşekkürler gerçektende dediğin gibi sonu yok bu işlerin benim amacım güzel temiz bir ses almak güçlü bir ses tabi bu güçlü bas anlamında değil. bas lı bir sisteme yönelişim kararsız kaldığımdan dolayı.müzik seçimime gelirsek daha çok hareketli parçalar dinliyorum.bu bağlamda teyp 5150 ,anfi Soundmagus H500 5 kanal ,2 takım hertz esk 165 tatmin edici olurmu sence sub almadan.birde hertz'in hsk 165 serisi var bu seri gp kapı içlerine derinlik olarak otururmu.