Selam dostlarım

Arkasında bi aparat var onunla ön konsola sabitlemek gerekiyor aparatı ya konsola yapıştıracaksın çift taraflı bant veya güçlü bir yapıştırıcı ile oda söküldüğünde kötü bi iz kalacak ve çıkmayacak kalıcı olacak. Bide her an düşme tehlikesi olacak konsoldan o yüzden 2 adet minik vida ile tutturdum konsola bu monitör kolayca tekrar çıkartılabiliyor yani arkasındaki aparatın monitöre bağlı olduğu yer de bi mandal var sağa sola yukarı aşağı oynuyor ve monitörü istediğin an 30 sn. de söküyorsunuz. Ben bu cihazı özellikleri ve fiyatı bakımından tercih ettiğimi tekrar belirtmek isterim bu arada.

Şu an bu cihaz sayesinde eskiden cd çalar ve radyo vardı şimdi ekstradan bunlara artı olarak mp3, hertürlü klip video hatta film izleyip görüntüyü lcd monitörden ve sesleri de mevcut kolonlardan çok güzel pürüzsüz bir şekilde alabiliyorum. Ayrıca resimleri 10 farklı şekilde slayt gösterisi yapabiliyorum. Benim için burda estetik görüntüden çok işlevi yani kazandırdığı ekstra özellikler önemli değerli arkadaşlarım.

Hepinize samimi yorumlarınız için teşekkür ediyorum