Güle güle günlerde kullanırsınız umarım bassların ritmine kapılıpta caddelerde slalom yapmayın :Pp
Printable View
Güle güle günlerde kullanırsınız umarım bassların ritmine kapılıpta caddelerde slalom yapmayın :Pp
tşkr ederim
herzaman ses açmıyorum yaw :)
genelde şehirdışında :)
anlaşıldı. otobanda makas atmaya çalışan bangır bangır birini görürsek o puntogirl :D
alırım anahtarını ehehehe :)
yok düşündüğün şekilde çok zor. ama rica edip de istersen veririm tabi :D e sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz biz :D
:)
hadi ver ozaman anahtarı :)
slalom yapmayın :Pp
bu iş inada bindi yarışmamız lazım yeri belirleyin :)
:-o
takip et o zaman beni takip et.
Cihana 1 e 5 :Pp
tmm :)
hızlı ve öfkelinin devamı geliyo bekleyinnnnn :)
puntogirl e bir resim gösterelim o zaman.
https://www.culha.net/000_0926.jpg
puntogirl burada nerdeyim sence.
eyvahhh sert kayaya çarptım yaw :)
Trafikte hiç bişey belli olmaz :)
ben prensip olarak bahsettiğiniz şeyin trafikte yapılmasına karşıyım. varsa kapışmak isteyen buyursun trafiğe kapalı alana. :) (not: trafik konusunda yeteneksiz olduğumu söylemedim :))
seni tebrik ederim ;)
çok teşekkür ederim. bu konuda aynı fikirde olduğumuz için ben de seni tebrik ederim.
ya gaza bastıkça amfiden ses geliyo uçak kalkış yapıyo gibi :)
başta hoşuma gidiyodu ama son bikaçgündür sinir olmaya başladım :)
amfiden gelmiyor o ses hoperlorlerden geliyor sanırım :D. sebebi de frekansın etkilenmesi. bir arkadaşın honda civic inde AM bandını açıyoruz. arkadaş gaza bastıkça resmen motor sesi hoperlorlerden geliyor. tabi bizim eleman da gaza geliyor. bunun sebebi radyo frekansının araçtan etkilenmesi. sanırım bu cızırtılar için bir aparat var. ses sistemi taktırdığın yere danışırsan yardımcı olacağını düşünmekteyim.