haklısın arkadaşım ;)
ya bagaj iptal oldu ona üzüldüm aslında :(
annemde çok bozuluyo bu duruma.
Printable View
haklısın arkadaşım ;)
ya bagaj iptal oldu ona üzüldüm aslında :(
annemde çok bozuluyo bu duruma.
Tesisat güzel boşver. Seçimlerde yaklaşıyo bi partiye arabayı kiralayalım istersen. TEK YÜREK TEK BİLEK OLALIM GELİN BERABER YÖNETELİM gibi müziklerle mahallelerde gezdiririz. :D
hayırlı olsun maşşallah
Hayırlı olsun güzel tesisat keşke bende yaptırabilsem ama bizim burda böyle tesisat durmaz indirirler napalım bizde üyelerin tesisatlarına yorum yazarız:)
tşkrler arkadaşlar ;)
beğendiğinize çok sevindim.evt ya arabayı partiye kiralamak ii fikir eheheheeh
:) :)
puntogirl portbagaj takalım sana..tepeye;)
:) olur eheheeh :)
ses sistemi yapıldı ya, gaza bastıkça amfilerden ses geliyo sanki uçak kalkıyomuş gibi :) çok komiğime gitti yaw :)
bu arada amfiler hariç diğerleri jbl ;)
bi de teybin amfi çıkışı yokmuş ayarlamışlar ;)
inannın bekar olsam ve bagajlık işim olmasa aynen bende bagajı doldururdum ah ah
:)
aslında bagajın iptal olmasına üzülüyorum bi yandan..
annem çok bozuluyo bu duruma :)
burnundan kan gelmesi konusunda bir doktora görün derim ben dikkat et kendine arkadaşım
senin akü sıkıntın akünün amperajını büyüterek çözülemez anlık yüksek akımlara ihtiyac duyacağından tek çözüm kapasitör(kapasitör akünün ömrünü uzatacaktır ve yararlıdır sadece müzik sistemi için düşünme) bunu yazmıştım zaten pandizot içinde altına mdf kestirmen gerekli
mid seslerde yaşadığın sorunlar mdf ile hallolacaktır
eger arabanda gaza bastıkça ses yada zııııııı diye bir ses artıyorsa hemen ses sistemi yapan yere git anfilerinin ve teybin şasisinin kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyle eger hala devam ederse anfiler yeterince filtre edemiyordur
tşkr ederim arkadaşım haklısın.
dediklerini dikkaete alıyorum. en kısa zamanda yapıcaz bunları
çok tşkrler ;)
sana birde hediye kulaklık yollayalım yükses sesten korusun :D
ehehehe :) tşkrler :)
fazla ses açmaya korkuyorum
annem camları indirirseniz bittinizi dedi :) :)
Hayırlı olsun.. Sırada kapasitör var heralde..
Evet fazla ses açma zaten yoldayken yüksek sesle müzik dinleme allah korusun bişey olur
tşkrler ;)
tabikide fazla açmıyorum
korkarım :)
ben dayanamam çok yüksek seste dikkatim dağılır bu ses sisteminin bukadar güçlü olması anlayamıyorum aslında.Zevkler-renkler..
evt çok haklısın zevkler renkler ;)
kardeşimin fazlasıyla merağı vardı onun ısrarıyla oldu, ama benimde epey merağım vardı doğrusu.
Yaa içerdeyken değilde dışardeyken hafif bi bass sesi geliyoya çok tatlı oluyo bea güzel güzel olurda işte malum neyse İnşallah yaralı olur sana arkadaşım:ok: