Engin, özellikle şu ekrandaki tv,dvd kalitesini merak ediyorum.Seyir halinde resim çekebilirsen sevinirim ileride.Tabi yalnızken fotoğraf çekmeye kalkma sakın![]()
Engin, özellikle şu ekrandaki tv,dvd kalitesini merak ediyorum.Seyir halinde resim çekebilirsen sevinirim ileride.Tabi yalnızken fotoğraf çekmeye kalkma sakın![]()
Arda bu üründe güvenlik açısından araç hareket edince görüntüyü kesen bir sistem var. Yani video yada tv'de sadece ses geliyor birşey izleyemiyorsun. Bunun için 'brake' diye bir kablo var. Bunu el frenine bağlanması gerekiyormuş ancak bu olması gereken hali. El frenini indirince görüntü gidiyor, el frenini çekince görüntü geliyor. Olması gereken şekli bu. Kabloyu bir yere bağlamazsan hiç görüntü alamıyorsun. Sonra bunu bypass etmek için brake kablosunu şase kablosuna bağladık ve görüntü sürekli mevcut
Ben resim olayını hallederim. Bugün divx bir film izledik görüntü oldukça keskin ve canlıydı. TV'de neler olacak bende çok merak ediyorum...
GP in mirror is faster than they appear !
Kia sorento ya binmiştim dedigin gibi el freni cekmeden goruntu gelmiyordu koltuk baslıklarındaki monitorlere dahil. Yolda giderken klip izlemeden,dvd izlemeden o aletin tadımı çıkar![]()
TV sabit durunca güzel oluyorda seyir halindeyken pek düzgün olmuyor ama bu antenden antene farkediyor, o yuzden sordum ya denediysen güzelse bende o antenden alayım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri