abi videoyu izledim hertz güzel gerçekten hem az yer kaplıyor.Bu arka kapıdaki tweeter işi cidden garip dıstan var gibi duruyor halbuki içten boşluk bile yok.Apaçilik yaparsın artık bol bol abi
saol serdarım...daha iyisi sizlerin olsun...
vallahi işin garibi sol ön kapıdan ses geliyordu kapı sökülmeden...
sökülüp takılınca ses kesildi...ve suan ses filan yok... (benim tahminim orj tweter patlamıs olabilir ondan dolayı bir cızırtı vardı canımı cok sıkıyordu...)
yaklasık 6 saatlik bir uygulamaydı...
(kapılar cok basit söküleybıl ve takıleybıl...
4 vidayı söküp alttan kendine dogru cektinmi pimler kurtuluyor ve üstten tutup yukarı cektinmi cıkıyor..arkadaki tweter gibi görünen yerler kapalı ve yuvada yok...montajı yapan arkadas kesip koyayım dedi ben kestirtmedim...önemli olan componentların cama carpmaması....)
haaa unutmadan bu arada fiatı allah bildigi gibi yapsın yahu...adamlar arkaya twetwer için dısardan görüntü koymuslar ama içinden kapalı ve komple dösemeyle tek parca ve yuvada yok...tweter için kesip cıkarmak lazım komple orayı...
ulan bundanda kacılmazya...koy bir yuva verelim farkını
Konu batuhann80 tarafından (23/03/2009 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: beddua...
abi videoyu izledim hertz güzel gerçekten hem az yer kaplıyor.Bu arka kapıdaki tweeter işi cidden garip dıstan var gibi duruyor halbuki içten boşluk bile yok.Apaçilik yaparsın artık bol bol abi
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bkz. Ahmet abinin apaçi tanımıön camlar açılır kol dışarı sarkıtılır dumtıss dumtısss gözede çakma police gözlük takılır, atlet gibi askılı tişört kot pantalonun içine sokulur ağızda sigara elde bira vs vs...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
aklıma geldi dün tarife uygun bir tane eski kasa renault megana rastladım...
içindekileri görmeliydin...ve güzelim arabayı nasıl degiştirdiklerini...
renault firması görse birdaha megane üretmezlerdi sanırım
Hayırlı olsun.
Paylaştığın için teşekkürler Ufuk... Güle güle kullan...
24 ncu mesajda kriterleri yazmış oğulcan bu kriterlere uymassan kabileye almıyorlarmış
Önemli olan bagajda yer kaplamaması değil, kabinin Litresi önemli, sub woofer a göre Kabinin Litresi uyumsuz oldumu verimli sesi alamazssınız...
Arka kapılardaki twiter yeri seklindeki kısımın delikli olmaması kötü gerçekten, bende arkadaki twiterlerden tis i alamıyorum. Boş bir vaktimde mikro matkapla arka tarafından delmeyi dusunuyorum ön taraftaki görüntüyü bozmadan...
ben arkada tweeter var sanıyordum hiç dikkatimi çekmemişti.bu arada ufuk mersinde mi yaptırdın seti
Eski Kullanıcı Adı : srd208
sagol,tesekkürler...
sagolasın,dahada iyisi sizlerin olsun...
evet ahmet hertz'in bu model wooferı 22 litreyle(kapalı) calısıyor...ezbere küçük olmaz dedigin gibi...
evet belki temiz bir işçilikle hos olabilir ama ben kıyamadım...
evet serdar mersinde yapıldı...
en azından işçilikleri temiz...hatta ben pazarlık bile yapmadımki temiz işçilik olsun diye 23 evlerden assagı inerken sagda park var...parkı gecer gecmez solda 3. veya 4. dükkan fatih elektronik var..güler yüzlü ve hakkatten anlayıslılar...normalde yazdıgım gibi 70 - 80 ytl gibiydi sonra ben bir iki kablo degiştirince 110 tuttu ben 100 ytl verdim...(ama bunu baz alma kendi pazarlıgını kendin yap)tavsiye ederim...umarım reklama girmez...
sistemin iyi bir tarafı ve arabanın hb olması sesi cok acmadan içerde yeterli ses ve bass alınabiliyor...bu yüzden bass duymak için sesi acıp dısarı yayın yapmanıza gerek kalmıyor..
Konu batuhann80 tarafından (24/03/2009 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bagajda zırıltı varmı? Subwoofer'ın rms değeri nedir acaba?
GP in mirror is faster than they appear !
sagolasın engin...daha iyisi sizlerin olsun...
hertz'in es 250 modeli 25 cm lik woofer rms 250 w ve 500w peak...basarılı bir woofer bence,
jbl'in gt4-12 30 cm rms 250w'dan cok cok iyi...
malesef bagaj kapagında zırıltı var (ama kapılarda yok)silecek dahi titreşimden zırıltı yapıyor.içerde bass sindiriyor biraz zırıltıyı ama özellikle dısardan daha fazla hissediliyor..(silecek sanki kalp atıs grafigi çiziyor cama...)
benim dikkatimi ceken hertz lerde rms ile peak cok yakın...rms 450w ise peak 900w hep böyle...
(yanlıs anlasılmasın ama jbl sanki eskinin pioneer'i gibi şişirme sanki...)
Konu batuhann80 tarafından (25/03/2009 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
hayırLı oLsun cok hos oLmus quLe quLe kuLLanın tesisatı yaparken bi probLem oLuyormu
ya o konuda biraz süpeLiyim kapıLar La oynatmak istemiyorum asLında fiLm cektiriken adam camLara bakıyım diye az bisey kastırdı ustten o qun bu qun o kapıdan tıkırtı geLiyor acıp bakamıyorumda tırnagını kırmaktan korkuyorum
merak etme kesinlikle kırılmaz çünkü tek taraflı degil tipleri,,,sanki sey gibi haa buldum sac fırcası gibi düşün...sac fırcasını borunun içine sokarken nasıl en ucları sıkarsa etrafını, bunlarda öyle tutuyor zaten 4 vida olmasa zamanla cıkar bile yerinden...(insallah anlatabilmisimdir...)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri